Gorący chłopak z Ciebie :)
Printable View
Mefisto a dla Ciebie faktycznie najszybsza trasa bedzie na Dublin...niestety jadac na polnoc bedziemy musieli przejechac przez bramki za ktore trzeba zaplacic na internecie do 8 rano kolejnego dnia. 3 euro razy dwa.
- - - Updated - - -
Lol lubie automatyczna i niestety do tego klima musi chodzic ;) jak uzywasz klimy??
- - - Updated - - -
Ide lulu! Milej nocy wszystkim!!
A to jak co to z tobą mogę lecieć :D miłej nocki życzę :D
- - - Updated - - -
Jakoś nie mam sympatii do klekotów :P nigdy nie miałem osobiście, same benzynki :D miałem kiedyś 2.5 V6 i było fanie :D nawet jeśli często musiałem odwiedzać dystrybutor :P
Też ide w kimę bo jutro do pracy a jeszcze mi godzina spierdala :P bo czas się przestawia, Dobranocz
ale jesli jedziesz do gory ( na dublin) to trzeba zaplacic ;) gdzie jest 1,90 euro? :P przy Droghedzie czy gdzies indziej??
uuu, jak sobie przypomne ten motor to jeszcze mi sie kreci lza w oku :cray:(avatar)Cytat:
Jakoś nie mam sympatii do klekotów :P nigdy nie miałem osobiście, same benzynki :D miałem kiedyś 2.5 V6 i było fanie :D nawet jeśli często musiałem odwiedzać dystrybutor :P
to ciekawe, bo ja w zeszlum roku jadac z pablo nie moglem zejsc ponizej 120km :o:PCytat:
Bez przesady czester ja lecąc do kilkenny z Pablo w zeszłym roku przy predkości rzędu 120km/h było i po 180 ale mówa o średniej z dystrybutora wyszło mi 5.7l. I tez jechałem 1.8 T.S
to co chce powiedziec to ze jadac z petrolhead'ami jak my w kuligu na zlot nie ma zmiany biegu ponizej 3,5tys, niema jalowego biegu!!
jest tylko torque redukcja i banan na gebie!!
:D:)
Tak tylko te przy Droghedzie a tak to w całej północnej nie ma płatnych:)
- - - Updated - - -
to ciekawe, bo ja w zeszlum roku jadac z pablo nie moglem zejsc ponizej 120km :o:P
to co chce powiedziec to ze jadac z petrolhead'ami jak my w kuligu na zlot nie ma zmiany biegu ponizej 3,5tys, niema jalowego biegu!!
jest tylko torque redukcja i banan na gebie!!
:D:)[/QUOTE]
Na zlot ciołem z irolami a Pablo gdzieś tam dołączył do nas :)
Czester widziales sie z Robertem? ;)