Pozdrawiam ciemną 147 na rejestracji SM mijanej dzisiej na ul. Leśnej :) Monika to byłaś Ty ??
Printable View
Pozdrawiam ciemną 147 na rejestracji SM mijanej dzisiej na ul. Leśnej :) Monika to byłaś Ty ??
Pozdrawiam pana w białej Giulieccie jadącego wewnątrz zakładu fiata ok 15.40 (były ramki) akurat wracałem ze szkolenia, pozdrawiam rownież przed bramą nr.1 alfe 159 (wydaje mi się że to twoja R.Y.D.Z.U.)
Pozdrawiam Pana w czerwonej 156 SW spotkanego dzisiaj w Plazie w Rybniku :)
ostatnio spotkałem właściciela drugiej 166 w mojej okolicy, już z daleka widziałem że wskazywał swojej żonie palcem na moją bellę :)
kiedy się mijaliśmy uśmiechneliśmy się do siebie i kiwneliśmy głowami (jego żona też:D)
jednak nawet w małym miasteczku można trafić na Alfisę :D
Jadę dziś na uczelnie, podjeżdżam na parking, patrze a tam biała świeżutka Giulietta, wyjeżdżam z parkingu i normalnie deja vu, druga taka sama jedzie:D Teraz nie pamiętam ale obie chyba QV, ale kierownicy to nie w temacie:( Dziś trochę pozdrawiałem ale zero odzewu.
a ja pozdrawiam srebrna 145 mijana w"tunelu" w pszczynie z mojej strony byly dlugie ale bez odzewu
pozdro dla seledynowej czysciutkiej 147 widzianej kolo 12.40 (rej SBE xxxxx) w Dąbrowe Gorniczej jadacej na Gołonóg ;) jechalem za Tobą kierowniczko ;) ramki widze ze były :P
a ja pozdrawiam dchedogi spotkanego dzisiaj koło poczty w Libiążuokoło 15.30