Hehe dziś znowu biała 147'tka Kermita w tym samym miejscu. Tym razem byłeś szybszy z awaryjkami. Pozdrówki.
Printable View
Hehe dziś znowu biała 147'tka Kermita w tym samym miejscu. Tym razem byłeś szybszy z awaryjkami. Pozdrówki.
Załącznik 240354
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla wlasciciela 159 widziana dzis pod kregielnia kometa w zywcu.
krosser to Ty byłeś wczoraj w racibórzu przy pks?Odmachałem :-)
Widziana 2 dni pod rząd koło 9:00 na Zwyciestwa w Gliwicach czarna 159 sw na gliwickich tablicach. Wjeżdżałes na Zwycięstwa na przeciw Barlickiego.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czorno 156 fl SW z czarnym grylem jadąca na zakupy to Auchan w Chorzowie oraz 147 srebrna sjz na dts
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Ta 156 po lifcie to chyba ja bylem z tym, ze grill nie jest czorny ino moze troche brudny :-D. Zakupy udane, bo błyskawiczne :-)
Nio to może brudny faktycznie haha awaryjnie były z mojej strony na wiadukcie
Ostatnio na Orzegowie na Hlonda parkuje czarna 156. Niedawno pojawiły się ramki klubowe. Czyja?
Dziś zauważyłem kolejną Alfę pod Ziemowitem - 156 w jasno niebieskim malowaniu. Z przodu ramki nie było, ale już z tyłu się pojawiła :)
Pozdro dla właściciela - moja jest 159 sw na ramkach - stałeś niedaleko, pewnie zauważyłeś. Ja chodzę na 24:00, a ty kolego chyba na rano, zgadza się? Jaki oddział?
Mnie szósty rok zaczął się w październiku. Zaczynałem na przodkach, teraz gzl.
Ja wjeżdżam zawsze na parking przy bramie głównej.
Ja parkuje na strzeżonym parkingu tym ze szlabanem.
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 SW, KCH *FL*, która stała na parkingu Decathlon Sosnowiec 12 lutego, oraz kierowcę czarnej 147 SK ******, z którym w okolicach Będzina intensywnie pomrugaliśmy sobie światłami na DK 86 jadąc w kierunku Częstochowy.
Pozdro dla 156 po lift w Kozach - nie zdązyłem mignąć :)
Pozdrawiam właściciela białej przedliftowej Giulietty, spotkanej na trasie Zabrze-Helenka - Stolarzowice. Światełka były :)
Pozdrawiam Kobielczaka który pluskał swoją Belle na myjce przynajmniej zamieniliśmy 2 zdania a nie tylko łapki na drodze
Pozdrawiam 166'tke QBA'by spotkaną dziś rano na Jagiellońskiej :)
Pozdro dla właściciela "złotawej"(?) 166 SBL - około 15:00 wjeżdżałem trzy auta za tobą na tesco w Tychach :)
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW z trumną na dachu widzianą dziś na skrzyżowaniu w Szczygłowicach
Jakiś alfaholik nie jeździ autobusem MPK w Gliwicach? Mrugał mi; światła miałem, policji nie było :-)
no jo żech sie wdupił do kabiny i pomrugałem
musiołech wysiadać na najbliższym przystanku za to :-(
Pozdrowienia dla czarnej 9 SW, która hamowała z piskiem dziś po 19-stej w Knurowie koło szpitala
Przejeżdżałem w okolicach tej godziny koło szpitala i hamowałem przed przejściem ... ale czy z piskiem... to chyba nie ja :)
Pozdrawiam za to białą siostrę :) dzisiaj ok 17:10 na 1-go Maja w Knurowie - mrygnąłem awaryjnymi i była odpowiedź :)
Pozdrawiam czarną 147 z Q2 na klapie, blachy SG. Jechałem za Tobą od Sośnicowic do Gliwic. Mrygałem długimi, ale bez odpowiedzi. Kobieta za kierownicą-może małżonka. :)
Pozdrawiam kierowcę 159 sw rejestracja SG mijanego dzisiaj po 7 w Zabrzu Mikulczycach :)
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Aga to tylko ja jakoś tak mi się wyjechali dziś wcześniej do pracy pozdrawiam i do zobaczenia
Ja też mam problem nadążyć za sobą hahah jedno pewne jak narazie to zawsze to jest Alfa ale MiTo jeszcze nie miałem hahah kupię to zrobimy zlot miciakow
Pozdro dla kolegi w podobnej Alfie, ino że tbi. Jechalimy razem od krzyżoka w Mikołowie na tanksztela na Wygodzie :)
Pozdrowienia dla klubowej szarej 9 SW z trumną na dachu widzianą dziś pod CH Cegielnia w Knurowie.
Szara Giulietta (SBL...), którą dogoniłem przed rondem w Bieruniu około 12:50 - pozdrowienia z żółtej 500L :)
Pozdrowienia dla bialej mito na ul. Głównej w Czewie na SC. A co do zlotu Miciakow to jak najbardziej jestem za :)))