Mały ogarnij quady trochę wcześniej niż w pażdzierniku to ja też chętnie wpadnę:) Tylko 14-15.09 mam zajęty i 21.09. również reszta mi pasuje:D
Printable View
Pozdro dla kierwonika 156 w blue cosmo na blaszkach RLS widzianego w środe w ok 16.30 w miejscowości "Uherce"
Pozdrawiam ziomeczka w 156SW na ramkach, ktorego mijalem na moscie zamkowym 06.09.13r okolo 16 :) trabilem i byla raczka :D
pozdrowienia dla Maćka, który mrugał mi awaryjnymi jak kuśtykałem do domu dzisiaj wieczorem :) mam nadzieję, że widziałeś łapkę w górę ? :D
Pozdrowienia dla czarnej 156 RRS, niestety bez ramek, za którą jechałem po 14 Rzeszowską w Dębicy. Znaki rozpoznawcze czerwona skóra i felgi Tristary.
Wysłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 4
Pozdrowienia dla granatowej 156 LPUxxxxx widzianej 25 sierpnia pod Koszycami :cool:
Pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na felgach dotz widziana pod Nomi w Dębicy ok.17(blaszki RRS)
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na felgach dotz widziana pod Nomi w Dębicy ok.17(blaszki RRS)
Pozdro dla Alfy kolegi "maly2030" widzianej dzisiaj praktycznie całe popołudnie jak stała na ul. Lisa Kuli naprzeciw Grafikim; dla właściciela również podro i oby do zobaczenia:D