Przyszła lotka. Zastanawiam się czy lakierować pod kolor budy czy trzasnąć jakąś folię typu carbon aczkolwiek chyba jednak polakieruje. ;)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Przyszła lotka. Zastanawiam się czy lakierować pod kolor budy czy trzasnąć jakąś folię typu carbon aczkolwiek chyba jednak polakieruje. ;)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Moja Alfa została cała polakierowana, do tego doszedł nowy dwumas + sprzęgło, rolka napinająca + pasek. Także w ciągu miesiąca wydałem więcej niż Alfa jest warta:/:P Ale efekt super, wkońcu nic nie stuka, szumi, piszczy itp., no i pięknie się błyszczy:)
Rozrusznik wyjęty i zawieziony do regeneracji :)
w ostatnim tygodniu moja bela zaliczyła malowanie z polerką , tapicera no i nowe papucie na lato :)
Ok. Chciałbym się zorientować ile taka przyjemność kosztuje. Dzięki za info
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
[MENTION=17366]andy1980[/MENTION] zależy jeszcze co będzie w rozruszniku robione, czy cały od A do Z czy tylko to co zużyte. No i przede wszystkim jaka firma to będzie robić i czy daje gwarancję na taką naprawę, różnie firmy się cenią.
Chodziło mi o jakiś punkt odniesienia tylko.
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Wczoraj myju-myju, a dzisiaj wymieniony wieszak końcowego wydechu
Przed Świętami dałem jej odpocząć od siebie...
Dzisiaj zmieniony dwumas i sprzęgło (dzięki [MENTION=26927]Gepard[/MENTION] za części) wypucowana i nawoskowana przy okazji. Szykuje się zmiana obuwia i przy okazji łączniki stabilizatorów
_tapatalk
Założone nowe letnie opony plus ustawienie geometrii
Wymienione klocki przednie na TRW. Stare Mikoda, po 20 000
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Wymienione klocki przednie na TRW. Stare Mikoda, po 20 000 km nosiły niewielkie znaki zużycia za to huczaly przy hamowaniu.
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
umyte w srdku i na zewnatrz,ozonowanie,klima nabita i filtr kabinowy wymieniony.zalozona nowa plyta pod silnikiem,nadkola plastikowe i wymieniona puszka od filtra powietrza z filtrem i koniec. po swietach wyprawa po mb 212 i pa pa alfa
no co ty ,normalna tylko ze cala zalozylem bo poprzednia sie rozsypala z biegiem pokonanych km. szkoda kasy mi bylo w to pudlo ladowac ,juz wystarczy ze puszka od filtra powietrza kosztowala ponad 500zl
Dobrze, że w planach jest zmiana właściciela bo chyba nie jest teraz w dobrych rękach...
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Załącznik 195632
Dziś ogarnięte przyciski od multifunkcji ☺
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dziś umyta z zewnątrz, wewnątrz: odkurzona i wyczyszczona w środku na połysk.:D Wesołych Świąt!
Pojawia się, niestety naprawdę tempo jest słabe na dłuższa metę.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Umyta, wrzucone welurowe dywaniki i w końcu zmiana kółek na 17:)
dobre dobre,musze przyznac ze nawet wesolo he.musze was rozczarowac hehe bo zostaje w domu,nie zmienia wlasciciela.nie ma sensu sprzedawac bo troche remontow bylo juz zrobione a jeszcze dwumas jest do wymiany. gdyby to byla 156 to nie bylo by sensu wymieniac tego heh,auto warte 5tys i naprawa nie wiele mniej. poprostu czas na nowsze auto.
No ceny dwumasy to chyba zmowa cenowa :D taka moja teoria spiskowa bo jak dwa kawałki metalu trochę sprężyn gumy a tyle pieniędzy do golfa V w tdi za komplet z robotą 3.5k masakra za tyle to ja 156tke kupiłem
Odnowiłem lekko felgi na wiosnę. Po świętach zakładam oponki i kóła do mojej Belli. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/478.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/479.jpg
Po dzisiejszej trasie przedmuchana umyta i napojona.
Świąteczne porządki dotknęły także moją Blondi
Załącznik 195800
Odkurzona i wyczyszczona i umyta
Założone chlapacze
Przyklejone naklejki ochronne na progi
A ja panowie podarowałem jej nowe felgi z oponami :)
Załącznik 195850
Na zdjęciach 50% efektu, morda sie cieszy jak dziecku :) Teraz szukam dystansów do nich bo troszkę schowane są.
Felgi po regeneracji :
Załącznik 195870
Załącznik 195871