159 łapki były 7:30 Zabrze hagera
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Printable View
159 łapki były 7:30 Zabrze hagera
159 w sedanie na czarnym kole która właśnie jest wałkowana na przeglądzie w batorym
Pozdrawiam kierowce 159 sw na blaszkach SJ spotkanego dziś po 12 na trasie Chorzów Katowice. Machałem z żółtego Punto :)
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 9SW widzianego dzisiaj po 16-stej na starym Knurowie koło zakładów sportowych. Była łapka.
Pozdrówka dla kierownika krwistej 159 SW... dzisiaj na Kossutha pod budynkiem m.in Prokuratury Rejonowej K-ce Wschód... szkoda że nie miałem wizytówek
A kto to stoi srebrna alfa 147 SO pod sango w sc?
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
Kto to jeździ Racibórz-Gliwice stalową Giuliettą na SK, nie ma klubowych ramek, a za każdym razem macha? :)
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kol Quatro -czwartek po południu koło Gemini. Nie wiem czy było widać awaryjki bo ktoś się między nas wcisnął [emoji6]
Pozdrowienia dla wszystkich z Zabrza.
Jak ktoś zobaczy szarą 159 SW rej. SZ 5...J to ja.
Od miesiąca szczęśliwy kierowca pierwszej w życiu Alfy.
Za niedługo będą ramki z Alfaholicy.org
Biała 159 SW... od kilku dni widziana w Knurowie na parkingu na Fochu... ramki klubowe... któż to ??
Który mądry w 159 SW zawraca na remontowanym odcinku DTS w Zabrzu między słupkami żeby wjechać na zjazd na Sośnice. Ramki klubowe. Juz dwa razy się spotkałem po 16.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam Brerę SZ stojącą po Mrowiskiem w Gliwicach :D
Pozdrowienia dla 159 widzianej wczoraj i dzisiaj w Tychach na parkingu na myjni. Czarny sedan z flagą na nerce i srebrnymi nakładkami lusterek
Pozdrawiam kierowcę 159 (kolor czarny lub granat- blachy SB) który w ub sobotę ok 14.00 jechał w BB ul Żywiecka i skręcal w Łagodną. Alfa oramkowana na ledowych kierunkach z tyłu . Jeśli ktoś kojarzy autko to proszę o PW- szukam kontaktu z właścicielem bo mam pytanko jedno :-)
Pozdro z Paprocan :)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/04/260.jpg
Pozdro z działek :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2d053162ae.jpg
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Minus dla Agnieszki za brak reakcji :)
Brawo Ty niestety nie alfa ale machałem nawet nóżka :)
Pozdrawiam [MENTION=69717]Agnieszka~[/MENTION] :) Łapki były.
Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam Alfistów z Kopernika w Zabrzu.
Na osiedlu policzyłem już 7 pięknych Alf 156,159,147.
Alfa 147 na rejestracji SBL stojąca pod uzdrowiskiem Ziemowit w Iwoniczu Zdroju. Stoi cały czas na dolnym parkingu.
Czarna 159 TI na SC... N widziana na północy koło marketu. Okejke pokazywałem i kluczyk na znak że też jeżdżę Alfą, ale nie wiem czy ogarnąłeś :D
Pozdrawiam Kolegę spotkanego na orlenie w Katowicach przy DTŚ. Chłopaki z czarnej 147 na TSK
Pozdrawiam mcwaw, bo mnie prawdopodobnie nie widział jak go mijałam na wysokości szkoły :)
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Pzdr ziomka w 159SW, który wstrzymał ruch wczoraj obok "bajerek" w Skoczowie, żebym mu pomachał :) Blu147
Pozdrawiam kierowcę czarnego Mito, który jechał za mną w Zabrzu (Helenka/Rokitnica) dzisiaj po 20 i odpowiedział na moje pozdrowienia awaryjnymi :) wydaje mi się, że to ten sam miciak, z którym mijam się bez odzewu jadąc rano do pracy :)
Aga ten miciak z rana to nie pozdrawia :) też widuje
Albo to nie był ten miciak, albo mu się przycisk od awaryjnych zaciął, albo... pożyczył auto żonie, która wie co się robi widząc Alfy na drodze :D
Marshall, serio masz zastave? ;o
Tak 1966r już niedługo na drodze wypatruj
Pozdrawiam prawie sąsiada parkującego czarną 159 SW przy ul. Pocztowej w Knurowie ;) widzę ramki i nowe felgi już są :D
Również pozdrawiam. To twoja ta czarna GT na klubowych ramkach?
To jeszcze ktoś inny, moja GT to grigio lipari, taki ten ciemno szary i bez klubowych ramek