Do pierwszej ostatni wpis w ASO jest na 75622km, a do pozostałych załatw VIN.
Printable View
A co tym dziwnego? Zakładam, że szuka dobrego auta biorąc pod uwagę oba rozwiązania jeśli chodzi o skrzynie.
A jak będzie w automacie i w halogenach w dobrej cenie i dobrym stanie? To co wtedy?
Nie kupi...
Ma do tego pełne prawo wydając 30000-40000zł, żeby te xenony, które pojawiły się już w latach 90 przy aucie 2010 w górę i dzisiejszych czasach jednak były, więc ja osobiście w pełni go rozumiem, bo pomijając kwestię "jakości" świecenia na halogenach wyglądają zwyczajnie słabo :) Najpierw szuka się egzemplarza w pełni spełniającego oczekiwania, co na szczęście automatycznie zawęża ilość egzemplarzy do weryfikacji i dopiero później można iść na pewne ustępstwa w zależności od czasu jaki sobie przeznaczamy na poszukiwania.
Knapek, jeśli była by taka sztuka to na pewno bym ją rozważył, automat fajna rzecz ale również nie must have, w obecnym aucie mam xenony i wiem ile dobrego ze sobą niosą podczas nocnych podróży, pomijając już kwestie wyglądu w połączeniu z ledami. Jeśli chodzi o czas poszukiwań to chciał bym w ciągu najbliższych 2 miesięcy auto znaleźć :)
Raczej pewien "standard" w dobie FULL LED :)