No właśnie wzorzec tylko go nikt niema i w tym problem ja do 156 kupiłem od gościa robiona niby tez ręcznie i kosztowała 420 zł i słabo pasowała wiec myślę że te 440 zł za markowy produkt to good price
Printable View
No właśnie wzorzec tylko go nikt niema i w tym problem ja do 156 kupiłem od gościa robiona niby tez ręcznie i kosztowała 420 zł i słabo pasowała wiec myślę że te 440 zł za markowy produkt to good price
nie przesadzajcie z tym 400. za dwie sztuki jak na fotce dałem chyba 180 zł. niestety jak mocowania na kielichy były kopiowane z oryginału OMP to samą rurkę trzeba by pasować na aucie dlatego musiałem wyciać i wspawać samemu na szybko.
Załącznik 198188Załącznik 198189
jakby co to jedna cały czas leży.
Mam spawaczy ze stoczni, to są świry, lecą spawy tak że się w pale nie mieści...
Rafał, zapożyczę ją od Ciebie na najbliższym spocie. Myślę że jakby śrubę rzymską wsadzić to rozwiązało by problem pasowania rurki.
A wiec czekamy
W takim razie jest tylko prośba o wykonanie tak samo dobre jakościowo jak oryginał (pomalowanie proszkowe, ładnie obrobione spawy). Myślę że wykonanie tego z podobną dbałością o jakość wyniesie ok 250-350zł. Tylko nikt nie liczy swojego własnego czasu, zachodu itp. Stąd cena 450zł imho nie jest wygórowana. Czekam na raport końcowy...
Andrew ma rację panowie:)