Garażujesz może na spółdzielczej?
Printable View
Garażujesz może na spółdzielczej?
Nie, ja parkuje na parkingu za blokiem nr. 12 na Pocztowej
Na spółdzielczej garażuje szara GT ale w JTD a teraz patrzę że ty masz benzynkę. Spoko będę cie wypatrywał :cool:
A to nawet nie wiedziałem, że tam jest jeszcze jedna GT. Ja Twoją mam przyjemność prawie dziennie mijać od zakupu. Nich Ci dobrze służy
Dzięki
A ja pozdrawiam kierowcę błekitnej Giulii z Bytom (Stroszek) i Tarnowskie Góry (Repty) który otwiera okno i macha w drodze :D... i obtrąbia przy wymijaniu na światłach XD - granatowa Alfa na OKR :)
Widziana w Raciborzu przed chwila biała 159 na tablicach PZ z ramkami klubowymi tylko z tylu. Tak szybko jechałeś ze fotki kiepskie wyszły.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/05/176.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/05/177.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdro dla właściciela grafitowego Stelvio (rej. ST, bez ramek) i 159 SW z relingami na numerach KR i ramkach - mijałem dziś w Krakowie, ale na motorze :)
A ja pozdrawiam wieczornych zakupoholików z Ikei Katowickiej :D 159 i 147 ;)
Załącznik 245437
Pozdrowienia :)
Pozdrawiam kierowcę Giulietty koloru anodizzato blue na blachach SZO mijanego przed chwilą w Zabrzu-Mikulczycach [emoji4] piękny kolor! [emoji7]
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam widzianą codziennie srebrna GT w Łece :)
Czyją QV namierzyłem dziś wieczorem w Tarn-Górach na Fińskiej pod Biedronką ?
Pozdrawiam właściciela ! :)
Załącznik 245687
Srebrna 159 oramkowana na Hagera w Zabrzu ok 10 obtrąbiłem kierownika przy wsiadaniu i pomachał :)
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
[MENTION=66327]narkotykk[/MENTION] nie parkuj jej w niedzielę na pogoni bo kiedyś podmienienie
Pozdrawiam kierowcę srebrnego stelvio, którego mijałam dzisiaj po 10 w Zabrzu na de Gaullea[emoji106] [emoji1] i kierowcę srebrnej 166 na ramkach za którą jechałam kawałek od dworca, ale niestety chyba mnie nie widział [emoji849]
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Kto jeździ srebrną 156 ST na trasie Tychy-Kraków? Widziałam ją już dwa razy, kiedyś w okolicach Liszek/Kryspinowa i wczoraj gdzieś bliżej Śląska, jakoś przed południem
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW parkującej na ul. Leśnej w Chorzowie
Blondynę w czarnuli 147 SZ pozdrawiam na dts 10min temu łapki byly
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę niebieskiej Giulii widzianej wczoraj na Stolarzowicach/Helence w godzinach porannych.
Też widziałam dzisiaj przed godziną 15 na światłach w Rokitnicy niebieską giulie, czyli jest szansa widywać ją częściej :D
Pozdro dla czerwonej 159SW SBL jadącej za mną od Radziejówki na Wartogłowiec w Tychach. Chciałem ci już machać jak skręcałem w lewo na skrzyżowaniu przy MacDonaldsie, ale zaglądałeś chyba po tych nieletnich dupach na przejściu i nie widziałeś mnie wtedy :P
Pozdrowienia dla GT zaparkowanej wczoraj koło Lidla w Knurowie
Hehe i ja się załapałem wtedy obok Was na zakupy tylko, że autem od żony ;-) przy okazji pozdrawiam czarna 159 wczoraj w Gliwicach na Rybnickiej
Pozdrówka dla 147 - wczoraj na skrzyżowaniu A1 z DTŚ - ja zjeżdżałem na DTŚ a Ty na A1
Pozdrowienia z wczoraj z pod BP na Roździeńskiego :)
Załącznik 246280
Pozdrowienia dla czarnulki 147 mijanej dzisiaj na ul. Gliwickiej w Rybniku. Była łapka:D
Pozdrowienia dla czarnej 159 sw, 01.06 dach Rybnik Focus :)