Dziś widziany w Ząbkowicach marcin_87 -> obmachany, a ja 'odmachany' i 'obdzwoniony' ;)
Około 21.20 na zwężeniu na Traugutta we Wro obmrugany kolega lucek_lukasz -> długie, awaryjne iiiiiiiiii ... nic... a mrugałem jak debil ;)
Pozdro ! :)
Printable View
Dziś widziany w Ząbkowicach marcin_87 -> obmachany, a ja 'odmachany' i 'obdzwoniony' ;)
Około 21.20 na zwężeniu na Traugutta we Wro obmrugany kolega lucek_lukasz -> długie, awaryjne iiiiiiiiii ... nic... a mrugałem jak debil ;)
Pozdro ! :)
Pozdro dla kierownika srebrnej (bodajże ;)) 156tki mijanej w Ząbkowicach wczoraj po 18, było odmachane ;)
Pozdrowienia dla spacerowicza z czarnej 156 SW po lifcie zaparkowanej na parkingu przy parku wschodnim w sobotę :)
Pozdro dla wlasciciela srebrnej 156 tki na ramkach klubowych stojacej dzis pod leroy merlin w Opolu
Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
Kogo mijalismy dzisiaj ok 15 na zjeździe z wiaduktu w Kiełczowską? ;) Oramkowana, ciemna 156 w sedanie.
Kierownik był w okularach :)
Pozdrowienia z czarnej 159 ;)
11:11 - ulica Piaskowa, Wrocław - namierzony alfaromano :)
A dzięki, dzięki pozdrawiam również! :) Więc już wiem czyja 147 tam stała.
Dziwna sprawa w ogóle, jak wjeżdżałem powoli na parking szukając miejsca jakaś para stała koło swojego samochodu. Kobieta popatrzyła na moje autko, nagle podbiegła do Twojego i spojrzała na scudetto. Popatrzyła na swojego męża pokręciła głową i krzyknęła do niego 'ee, inne.'
:D
widziany snoop na wyżerce :P