W oryginalnej instrukcji o ile się nie mylę tak mi napisano. Owszem, chodziło mi o str. Mam również katalog dołączony do samochodu przy kupnie nowego i tam w opcjach nie każda 3.0 miała str.
Printable View
W oryginalnej instrukcji o ile się nie mylę tak mi napisano. Owszem, chodziło mi o str. Mam również katalog dołączony do samochodu przy kupnie nowego i tam w opcjach nie każda 3.0 miała str.
kolego platekt każda 166 z v6 pod maską miała str ,czy to TB czy 2.5,3.0 czy 3.2 i nie zmienia to w żaden sposób mapy tylko "wyczula" pracę pedału gazu
A wracając już do tematu, panowie zdecydowałem że postawię raczej na 3.2 V6. Może być bez gazu, który dorzucę sobie już sam. Może akurat za pół roku, wpadnie w oko jakiś fajny egzemplarz. Dziwnie byłoby śmigać teraz dieslem, po przesiadce z V6.
Dokładnie :)
Do tego chciałbym, żeby było wszystko ładnie zrobione i zamontowane, a przewody nie latały po całej komorze silnika. Tak więc najlepiej założyć nową instalację, na podzespołach które ja wybiorę i u ludzi, którzy znają się na rzeczy :)
Kurde ale kusicie tymi V6 :)
Darek, przecież dopiero co kupowałeś :) poza tym jak się przejechałeś V6 to przecież nie jechało :sarcastic:
Wg mnie automat do 3.0 V6 w 166 pasuje idealnie. Naprawde dobrze sie tym jezdzi. No I w kazdej chwili mozna przerzucic na SPORT.
białe tarcze zegarów w wersjach po lifcie to był standard od któregoś roku, czy wszystkie po lifcie miały białe tarcze zegarów?