Cześć.
Co to za błędy?
Jakby co, to masz blisko (do mnie) na odczyt i kasowanie "check engine" ;)
Printable View
a dziękuję za pomoc :) diagnozę już mam i niestety samo kasowanie nie pomoże...
pozdro dla alfiny 156 srebrnej SW spotkaniej dzis na wieszowej na skrzyżowaniu o 6 rano awaryjki były z mojej str.
Istny wysyp 164 w Brzeszczach (lub okolicy), pozdrawiam 2 posiadaczy: czarnej i granatowo-szarej (obie KOS...) stojących pod Lidlem koło 11. Kolega z czarnej nawet za mną wyjeżdżał z parkingu. Piękne maszyny!
Pozdrawiam pania z czerwonej 156 SW spotkanej dzisiaj kolo 10:30 na ul. Krakowskiej. Pomachalem i mrugnalem, ale chyba nie zauwazyla, aczkolwiek klubowe ramki byly.
a wiec tak!!! przede wszystkim pozdrawiam Wojtusia jamrozw'a:D ktory jakies 15 min temy przejechal kolo mojego sklepu na stojalowskiego w bb, akurat stalam i liczylam alfy prze szybę :D i dla 156 bodajze ciemny zieleń, rej,sb na ramkach kolo godziny 15-16 rowniez kolo mojego sklepu, dzis dzien na alfy :D
Pozdrowienia dla oramkowanej 145 widzianej ok. 18:00 na ul.Grażyńskiego, awaryjki były. Kolega pewnie na spota leciał bo skręcił na Sfere II.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 mijanej przy King Square w Krakowie (niedaleko Saskiej) - odmachane oczywiście
oraz innych mijanych dzisiaj alf, które już nie odmachały :P
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej oramkowanej 156 spotkanego w Krk dziś po południu na ul. Dietla:)