W takim razie chciałbym zobaczyć miny osób które dały 6,5 tysiaka za Uconnect 6.5" który teraz okaże się szmelcem. Wydech moim zdaniem ładnie buczy.
Printable View
No właśnie - za to można mieć TomToma z Real HD Traffic i abonamentem na aktualizacje na jakieś 5 lat :).
Alfa robi sie cukierkowa.
Ceniłem ich za to ze nie montowali telewizorów itp na desce
Mam po lifcie z 2014 i uwazam ze jest nie smaczne w porónaniu z przed liftingu.
Mówie oczywiscie o desce. bo fotele to spory plus i kierownica.
Wiem że postęp postempem ale powoli zatraca tozszamość.
mi jakoś ten ekran pasuje ale ma wadę, że nie ściemnia się oddzielnie niż zegary. a tak obsługa banalna i intuicyjna - do przeżycia. Tu jak zwykle gust.
Wezcie dodatkowo pod uwage, ze wyzsze wersje maja metalowa blende na konsoli, a nie plastikowa. Metalowa raz ze oblednie wyglada, dwa ze jest bardzo ciezka po porysowania. Moja juz kilka razy oberwala aluminiowym telefonem, ktory odpadal wraz z uchytem i nie ma po tym zadnego sladu. Deska w Julce przedliftowej podoba mi sie tak samo po 4 latach uzywania jak w momencie gdy ja kupowalem. Jej wzornictwo dla mnie jest ponadczasowe i stanowi piekna kontynuacje (ale nie kopie!) innych ponadczasowych projektow wnetrza grupy Fiata jak chocby Fiata Coupe. Poza tym dzieki zawieszeniu konsoli niejako w powietrzu Julka ma gigantyczna zalete pod wzgledem ergonomii - nawet bardzo wysoka osoba usiadze w nim wygodnie, bez obijania kolan i goleni o konsole.
Dla mnie Julka jest bardzo uczciwie wyceniona, swietnie sie prowadzi i jest wizualnie indywidualnym, spojnym i skonczonym projektem, a nie jakas kopia pieciu wczesniejszych modeli koncernu. Inne kompakty klasy premium typu BMW czy Audio z analogicznym wyposazeniem kosztuja 30 tys wiecej. Dla mnie przyrost jakosci w ich przypadku jest, ale dla nie jest wart przyrostu ceny. Ale to juz kazdego osobista decyzja i kalkulacja.
Dla mnie w obecnej chwili ciagle nie ma kompaktu, ktory wizualnie mogl rownac sie z Giulietta. Polka wezej jest CLS czy Mazda 6 ale za dodatkowe 60 tys zlotych.