Pozdrowienia dla białej Giulietty SBE z ramkami widzianej dziś ok. 8:30 Na wysokości NOSPR w Kato, w stronę ronda :)
Printable View
Pozdrowienia dla białej Giulietty SBE z ramkami widzianej dziś ok. 8:30 Na wysokości NOSPR w Kato, w stronę ronda :)
Pozdrawiam kierownika AR 156 na SC widzianej dzisiaj w Poznaniu :) Dzięki za wpuszczenie :)
pozdrowienia dla Czarnej AR 156 SW SO/SD z szarej 156 SW dziś koło 16 zjazd 86/A4 wrocła, oś. paderewskiego potem obok siebie na światłach
Kto wczoraj w Gliwicach pod GAPRem czekał w oramkowanej GT około 16?
pozdro dla białej mito na klubowych ramkach 6:30 milowicka od czeladzi
Pozdro dla wiedzmaka który nie wierzył że górny wahacz wymienia się w 15 minut :) szerokości na nowym wahaczu
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę miciaka etna black rej. SH, który zaparkował obok mnie na Platanie w Zabrzu!
PS naklejka "don't touch my car" by mi się przydała :D
pozdrowienia dla czarnej 159 sw w niedzielę od Zawiercie do Siewierza.
Pozdrawiam czarna GT na blachach SZ... Widziana we wtorek po 11 na dwupasie obok IKEI w Katowicach. Pomachane bylo:D
Nie życzę Ci ale jak by Ci się tak przytrafiło :) pamiętaj że śmigamy to pracy po tej samej drodze to na pewno pomogę i wtedy się przekonasz ile czasu hahah
Pozdrowienia dla kierowcy Stelvio Q4 widzianego przed chwilą w Olkuszu :) Bardzo fajna tablica ;)
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
No fajne to to Busso az musiałem na rondzie przystanac z wrażenia jak jechałes i ten śmiech pasażerki :P
[MENTION=13420]Preston[/MENTION] żyje. Też się kiedyś mijalismy na obwodnicy Chrzanowa ale odmachac to nie łaska:D
Jechaliśmy oboje wolno. Ty z Martą, ja też z małżonką. Rozglądaj się. Czerwone GT na czarnych felgach
Się kiedy trzeba ugadac coś gdzieś a nie mija na ulicy :D
Pisz jak by co. Jak tylko będzie czas to czemu nie:D
Hi!
wczoraj Tychy
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/08/210.jpg
Pozdrowienia dla białej 147 widzianej około 15:20 w Gilowicach k/Woli - łapki były ☺
Pozdro dla czarnej 159 SW na nowym skrzyżowaniu w Rybniku koło BP i Orlen :)
Kolego machałeś mi, ja niestety nie zdążyłem, zmieniałem bieg akurat :D
Nieśmiało się uśmiechnąłem :P
Dzięki za mały rajd przez przegibek, dla kierowcy 159 SW ;)
Pozdrawiam właściciela czarnej GT, wczoraj w Katowicach nie daleko silesii na blachach SK my byliśmy srebrną julką na blachach STA :) uśmiech i pozdrowienie było.
To ja też pozdrowię przed kilku dni tego samego kolegę :)
P.S. Jak będziecie gdzieś widzieć tą białą Aśkę z wiadomymi rameczkami, to nie bójcie się pomachać... to tylko ja ;)
Załącznik 249621
Pozdrowienia dla forumowej 156 SW zaparkowanej dziś przy CH Cegielnia w Knurowie
pozdrawiam nowego wł. ( zakupiona w sobote podobno ) 159 1.9 jtd z Rybnika ( autko kupione w Sosnowcu :-) )
ponoć jest na forum
miła szybka pogawędka koło północy na cpn'ie w Rybniku :-)
Pozdrawiam forumowicza spotkanego wczoraj "służbowo" około 6:45 na skrzyżowaniu w Górkach k/Lędzin :)
RYDZU widze ze wozisz się po zakładzie, grupa fiat to pozwolenie jest[emoji6]http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/08/313.jpg
Komisarz ... a Ty się kręcisz przy Aldiku jak pieszo łaże. [emoji14]
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Bella 159 sedan tablice z STA o 18 na średnicówce kolega wypatrzony w lusterku oczywiście pozdrowienie z wzajemnością
Pozdro dla kolegi z czarnej dziewiatki SPS parkujacegego w Mazancowicach pod Hutchinsonem i czarnej dziewiatki na tablicach SZY spod FCA w BB :]
pod hutchinsononem to ja,
Pozdro