wiesz, przy takim natężeniu ruchu mógłbyś tam stać i stać :D już nawet trenuje, ale tylko na pół gwizdka :)
pozdrawiam jeszcze DBH, którego widziałem wieczorem na rondzie koło raju, ok. 19 :)
Printable View
Pozdrowienia dla Alf spotkanych wczoraj w Rzeszowie:
- 156 z ramkami na Podkarpackiej przy serwisie opon po 15
- 156 z ramkami i poduszką Alfaholików przy tylnej szybie na ul. Przemysłowej rej. RPZ ok. godz 16
- 159 SW TI tego właściwego kierowcę a nie tego chwilowego :P
pozdrawiam kierwowce bezowej 159 SW LBL widzianego niedaleko skrzyzowania kolo elektryka w Biłgoraju o 17 :)
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej GT rz464... za ktorym wlasnir jade na obroncow poczty gdanskiej :P
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Pozdrowienia dla szarej/srebrnej 159 SW zaparkowanej na BP przed Sędziszowem Małopolskim(chyba to sa Klęczany) ok.15,nastepnie bordowe Maserati Quattroporte jadacego w strone Krakowa (widziane gdzies przed Trzcianą)-cud miód malina szkoda tylko ze moglem widziec je przez chwile, nastepnie czerwona Alfa Mito z logo AR na boku widziana ok.15:20 praktycznie na skrzyzowaniu pod Politechnika-wydaje mi sie ze byla to zona Piotra C, uczestniukow spotu na ktory trafilem przez przypadek z tylu Castoramy(fiaty i 2 Alfy ktore w szczegolnosci pozdrawiam: 147 pistacja i szare 159 SW Tylko Sprzedam;)).W drodze powrotnej do Dębicy czyli miedzy 17,a 18 bordowa 156 FL sedan gdzies chyba przed Świlczą i zaraz srebrna 156 sedan na RRS.Tyle pamietam i wszystkich Pozdrawiam