Biała QV w okolicach? Pięknie, dawaj kiedyś na spot ARGS, Katowice lub Gliwice w piątki :D
Printable View
muszę wpaść ale krucho z czasem
159 SW tablice sz pozdrawiam kolegę ze wspólnej porannej rundy po DTS
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Srebrna 147 z ramkami mijana na moście w Chełmku o 6:53 (już kolejny raz) - pomachane, niestety bez odzewu
Załącznik 250011
Racja, to ten sam osobnik - z przodu polift z tyłu przedlift. Dzisiaj też go widziałem, tym razem w Bieruniu pod wiaduktem koło SPM
Pozdro dla właściciela 156 sw po lifcie, którą widuję na parkingu naprzeciwko Jokera w Tychach.
Pierwszy raz widziałem oramkowane 159 sw na taxi - pozdro dla właściciela widzianego w niedzielę w Bieruniu.
No i pozdro dla kolegi z czarnego 159 na ramkach mijanego w niedzielę na ślimaku (Wartogłowcu) - ten wariot na biało-czarnym motorze to jo :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 mijanego dzisiaj przed 15 w Zabrzu-Mikulczycach koło cmentarza [emoji4]
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właścicieli dwóch czarnych 159 zaparkowanych dzisiaj przy Przemysłowej w Tychach: JTD na ramkach z niewielką lotką na klapie i TBi. A już myślałam że nie ma drugiej czarnej TBi ST ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 mijanej przed chwilą w Myszkowie na wiadukcie[emoji16]
Pozdro dla wczoraj mijanej 159 sw na wjeździe do Gliwic od strony Pyskowic ok 17. Za późno zauważyłem podniesioną rękę ;)
Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Czarna 159 biedronka przy DTS w Zabrzu :)
Pozdrowienia dla kierowniczki z czarnej 159 - SK 575MR - kilka razy widziałem, niestety nie byłem zmotoryzowany
Pozdrowienia dla kierowniczki z czarnej 159 - SK 575MR - kilka razy widziałem, niestety nie byłem zmotoryzowany
Oramkowana czarna 159 (SZY...) widziana w korku na DK1 w Katowicach Giszowcu około 17:00
Załącznik 250557
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Giulii z blachami ST który wyprzedzał mnie na średnicówce w stronę Katowic około godziny 9. Przez parę kilometrów utrzymywałem swoją 166 bezpośrednio za Tobą :-)
Ool na ramkach 159 spotykana na DTS miło wspólnie pojeździć
A bo ja jestem taki cichociemny hahah a tak serio to troszkę tych alf przerobiłem i ramki zawsze odjeżdżają z kupujacym
Albo Ty wcześniej wstajesz albo ja trochę dłużej się kręcę po domu hahah dziś wcześniej jechałem ale Ciebie nie było na drodze :)
Pozdrowienia dla czarnej GT, która mnie dziś po 19-stej objechała na A4 za zjazdem Pyskowice-Kędzierzyn Koźle w kierunku Katowic.
Wczoraj i dziś spotkamy kolega w sedanie 159 tablice SPI w Chorzowie łapki byly
Pozdrawiam kierowniczkę w czarnej 147 tablice SM.... widzianą dziś o 10 na obwodnicy Bielska, jechaliśmy w tą samą stronę będą przed Tobą mrugałem awaryjnymi ale chyba nie widziałaś.
Pozdrawiam oramkowaną Belle dokładnie GTV Rosso na tablicach rejestracyjnych SD 326..... na tylnej szybie naklejka ADBL. Upolowana dzisiaj na DK86 o godzinie 16:30 (Wysokość Mercedes Benz Sosnowiec) razem jechaliśmy aż na bodajże Środulę (nie znam dokładnie Sosnowca) :)
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW na forumowych ramkach mijanej dzisiaj przed 16.00 w Dąbrowie Górniczej
Pozdrowienia dla kierowców trzech 159 którzy byli dziś w Umami w Pyskowicach [emoji4]
Pozdro dla alfaholika od czornej 159sw na ST, który stał dziś po południu koło Efesa na Żwakowskiej :)
No i dla szofera czerwonego Stelvio SK, które często stoi przy domkach na Norwidzie :)
Ustrzelona Agnieszka dzisiaj rano strasznie wiało na Śląsku z wiatrem jakoś szybciej mi się jechalo :)
Pozdrawiam Homara mijanego dzisiaj po 20 na Mikulczycach [emoji4] machałam, ale chyba nie było nic widać [emoji16]
Pozdro dla:
147 SM xxxx7 na ramkach AH
156 SPS na ramkach ARGŚ
Obie widziane w Tychach na R po południu :)
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
GT q2 skl xxxxx spotkanie w zabrzu