Napisał
laudanum
Dziękuję Wam chłopaki za odpowiedzi i cenne porady ! Od dziś oglądam tylko krajowe ;) To znacznie zawęża poszukiwania :D.
Dareek oglądałam oba te auta :) Olsztyn to trochę dla mnie za daleko - mieszkam na Śląsku, miałabym 6-7 h jazdy w jedną stronę. Co do tej białej Juleczki - jest piękna, oferta wygląda dobrze..jest tylko jeden problem :D... Jedna biała Giulietta już u mnie na dzielni jeździ..więc chyba wolałabym czerwoną :D (wiem,wiem dla Was facetów to słaby argument :P)
Bardzo mi się podoba ten egzemplarz otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-tb-qv-line-bi-xenon-120km-ID6BHtfj.html
Trzy godziny drogi ode mnie.. QVline, dobry rocznik i przebieg. Pani podała mi nawet VIN w prywatnej wiadomości - sprawdziłam sobie go w autobazie i w sumie w tym raporcie za 9,9 zł nie było praktycznie żadnych interesujących mnie informacji.. (ani przebiegu! ani czy serwisowana w ASO! ...nic). Jedyna ciekawa rzecz to fakt, że kilka razy ten VIN był sprawdzany przez różnych ludzi - począwszy od września 2018 r. Kilka razy również w styczniu tego roku.. To znaczy, że to ogłoszenie już trochę wisi..a auto ładne, w dość dobrej jak na tą metrykę i wyposażenie w cenie... Jak myślicie? Ten przebieg chyba trochę podejrzany ...
- - - Updated - - -
Link do tej od VINu - otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-tb-qv-line-bi-xenon-120km-ID6BHtfj.html#356ab5c90b
- - - Updated - - -
W ogóle to bardzo dziękuję za sprawdzenie VINu ! Co do tej czerwonej... ;) to po prostu widziałam ją na żywo..a na żywo to alfy (te zadbane) zawsze są takie piękne :niesmialaedzia: