Fakt to ja ;) pomrugali i pomachali ;) felga zacna
Printable View
Fakt to ja ;) pomrugali i pomachali ;) felga zacna
Pozdrowienia dla kolegi z Oramkowanej zielonkawej Alfy 156 SW po FL mijanego dzisiaj koło 7:30 koło multikina w Zabrzu. Łapka z mojej strony była ale kolega chyba nie ogarnąl tematu na czas :)
pomylić GTA z poliftem nie ładnie ;)
poszły światła z mojej strony, ale faktycznie trochę zamoty było, bo jeszcze migacz przy zjeździe z ronda :)
A ja pozdrawiam 3 alfy, które jechały prawie jedna za drugą od Siewierza w stronę Zawiercia :P
Czyli 2 x 156 oraz 166 :) Niestety ani jedna nie miała klubowych ramek ;[
Pozdrawiam pana w czarnej 156 SW spotkanego dzisiaj w Bielsku - była piękna kanonada światełek w środku miasta :)
Pozdro dla kierownika przedliftowej 156 na blachach KCH spotkanej w miejscowości Babice, dzisiaj po 19...;)
luz blues. też rano mam ciężki start - dlatego taka spóźniona reakcja z mojej strony.
A to że GTA się nie rzuca w oczy to tylko dobrze - w końcu rodzinne kombi ;)
Pozdrowienia dla kierownika(czki) AR 147 mijanej w Zawadzie miedzy Krynica a Nowym Saczem. Jechalem pod Slonce i zdarzylem zauwazyc tylko klubowe ramki.
Pozdrowienia dla kierowcy 156 JTD parkującej pod Lidlem w Łabędach. Już wcześniej widziałem tą belle, ale dzisiaj dopiero zauważyłem, że kolega lub koleżanka alfaholik z naszymi ramkami. Pewnie od niedawna. Nie się ujawni ;)