Będzie grubiej na drzwiach bo musieli cieniować, taka jest technologia lakiernicza. Inaczej byłby widoczny odcień na drzwiach.
Printable View
Będzie grubiej na drzwiach bo musieli cieniować, taka jest technologia lakiernicza. Inaczej byłby widoczny odcień na drzwiach.
Panowie od dłuższego czasu, wydaje mi się że od ok. pół roku stale powracają mi błędy jak na załączonym zrzucie. Dodam, że wszystko działa poprawnie, nie mam z autem żadnych problemów, aku jest w porządku napięcie z IBS = 12,4V, naładowanie 65%. Może ktoś wie o co chodzi...Załącznik 281850
A może ktoś wie co to jest, ten RFHUB? Czy to są anteny zbierające sygnał z kluczyka?
po postoju ok 2 tyg wyskoczyl blad :" sprawdz swiatla adaptacyjne" , i podczas jazdy w trybie D nagle sam zrzucil na tryb N i zgaslo podswietlanie pokretla DNA, napiecie aku spowodowalo swirowanie? Zadnych bledow
Dzień dobry. W Stelvio pokazuje mi średnie spalanie max 15l/100km i nie rośnie. Czy da się coś zrobić, by pokazywał prawidłową wartość?
Możesz jeździć oszczędniej, wtedy jak zejdzie poniżej 15 to będzie pokazywało prawidłowa wartość :cool: