pozdrowienia dla zespołu policji w bielsku-białej stojących wczoraj pod wiaduktem na wylocie w stronę tychów :):) (miła konwersacja)
Printable View
pozdrowienia dla zespołu policji w bielsku-białej stojących wczoraj pod wiaduktem na wylocie w stronę tychów :):) (miła konwersacja)
Pozdrowienia dla:
- białej 145 parkującej na ulicy 11 listopada w Sosnowcu, za przednią szybką, mała tabliczka imienna "Filip"
- wiecznie czystej, pięknej 147 parkującej po drugiej stronie bloku już na ul. Zielonogórskiej, na ulicy wzdłuż garaży
- i widzianej około godziny 12, siwej 156 po FL, skręcającej w prawo na skrzyżowaniu z Bora-Komorowskiego na Blachnickiego, za sterami dziewczę blond :)
Nie mam niestety jeszcze nawyku sprawdzania tablic, czy są klubowe czy też nie, bo sam dopiero co taką zamówiłem.
nie juz nie pewnie goniłeś jakiegoś innego zawodnika
Pozdrawiam kierownika białego Mito na blachach SJ widzianego ok. 14:40 w Radoczy (trasa Zator-Wadowice). Łapki były:)
pozdro dla kierowniczki białej poliftowej 147 widzianej na centrum ok 16.20 ;))
To ja pozdrawiam kierownika/kierowniczke w czerwonej 147 dziś ok 16.15 obok Szymańskiego w DG :)
widze, że ślązacy jednak pozdrawiają się co mnie dziwi bo od piątku do niedzieli, troche wytłukłam zawieche na Waszych drogach, ale żaden kierownik AR nie przybił piąteczki - chyba nie mam farta :)
Dużo Bell u Was jeździ: sporo MiTo, no i nawet czarną Brere widziałam pod M1 (Katowice).
pozdrawiam
A jednak alfaholik. ;) Moja ulubiona trasa do Wadowic.
Pozdrawiam również!
A dodatkowo:
1. Po pierwsze kierowniczkę białego MiTo na tej samej trasie, ale bliżej Wadowic, ok 18.:00. (uśmiech był ;) )
2. Pana w czarnej 156 w Wadowicach (łapka była).
3. Pana w czarnej 159 koło Zakładów Chemicznych w Oświęcimiu.
4. Pana w jasnej Giuliettcie w Oświęcimiu
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 159, którego wypuściłem spod sklepu w Hałcnowie koło 18 - jedna żarówka z tyłu nie świeci.