otwór centrujący u nas jest 58,1mm a felga z linka ma wiecej no i 7" nie naciągniesz szerszego kapcia niz masz teraz
Printable View
Brak pierścienia może w najgorszym wypadku spowodować ścięcie śrub lub w bardziej optymistycznej wersji będzie Ci tylko wibrowała kierownica. Zakup pierścieni nie jest jednak żadnym problemem... Na allegro występują tego setki lub droższa wersja - wizyta u tokarza - bez problemu dorobi odpowiednie.
Moim zdaniem pakowanie 17 do tego auta jest bezcelowe same minusy ale każdy decyduje według swojego gustu
Andrzej, 7" to nie taka znowu lipa, mam tyle i jak dasz kapeć 215 to Ci ladnie rant felgi bedzie chronil a przeciez u nas szersze zaraz będą obcieraly, u mnie na 205 jest uważam idealnie. Za pierścienie z Alu dalem 100zl jesli dobrze pamiętam. A i komfort na 17 nie jest tragiczny jak masz opony z dosyć miękkimi bokami, IMO do auta ktorym nie jeździsz na codzien smialo mozna dać, endriu swoja normalnie jezdzil na 17". Tylko do tego od razu gleba bo bedzie kabaret :)
Zależy jaką masz motorownię ;)
Słuchajcie strasznie mnie irytuje bardzo wysoka temperatura w komorze silnika, zauważyłem ze kolektory wydechowe są niczym osłonięte zastanawiam się nad kupnem bandaży izolacyjnych
Polecam, tylko trzeba kupić jakieś drogie i dobre, ja mam zwykły i jak go dotkniesz to sypie się w rękach ale wydech można dotykać w trakcie pracy silnika.
Tylko krzyż na drogę w owinięciu tego na aucie ;) Lepiej wywalić wszystko na wierzch i ogarniać.
wywal gumy
Załącznik 202904
te na rogach nad kielichami
owijanie kolektorow w autach nie turbo mnie osobiscie zawsze smieszy :), ale to moje zdanie.
Suzu, a oglądałeś kiedyś 155 po zwykłej jeździe? Tam nawet jak Ci się żarówka spali to jej nie wymienisz póki auto nie ostygnie, ja się kiedyś poparzyłem prawie od pasa przedniego. Niestety w tym aucie owijanie wydechu jest podyktowane względami praktycznymi. A poza tym chronisz końcowy tłumik przed rdzą ale jak dajesz często w palnik to widziałem już potopione zderzaki :)