Z wiedzmakiem kurcze napisałem ale coś te forum ostatnio cenzuruje :) hahah
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Printable View
Z wiedzmakiem kurcze napisałem ale coś te forum ostatnio cenzuruje :) hahah
Teraz pytanie czy to przypadek, że Wiedzmaka ocenzurowalo [emoji23]
Wiedzmak, w Szczyrku śnieg, więc chyba idę przestawić auto [emoji16] a Ty uważaj na gałęzie [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Jeździmy po mieście i skupujemy alfy jak turasy haha " Autohandel u kebaba" ps. To nie były gałęzie tylko żona mu chciała wybić głupoty z głowy ale się ukrył w fiaciku hahah
Marshall, ma to sens to co piszesz [emoji23]
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 FL, na ramkach AR GŚ zaparkowanej 15 minut temu na podziemnym pod Auchan przy DTS.
Pozdro Wiedzmaak ;)
Pozdrawiam (chyba Agnieszkę), którą widziałem dzisiaj jak skręcała w lewo na światłach z DK 81 w kierunku Orzesza. MiTO na numerach SMI...
Też ostatnio miałem pozdrowienia z białej Giulietty w Siemianowicach oczywiście podniosłem rękę. Miły zwyczaj niby obcy a znajomi :)
Witam, poszukuje jakiś właścicieli 159 z Bielska-Białej i okolic którzy posiadają wspaniały silnik 1.9 lub 2.2 JTS do wymiany doświadczeń i porównań :) Wiem, że jeździ jeden taki sedanik srebrny ale nie wiem czy właściciel jest członkiem forum :)
Tychy OBI około 17:00 - średnio pozdrawiam
Załącznik 258970
Twardy 159 widziany właśnie teraz pod platanem
Pozdrawiam Alfaholikow z Jaworzna i okolic:)
Wczoraj w Sosnowcu k. Zajezdni kilka minutek siedziałem na dupce jakiejś 156. Niby żadne wielkie mecyje, ale nie dość że 156 sedanik(ja już je rzadko widuję) to jeszcze grigio africa, czyli jota w jotę, bliźniaczka. Nie machałem światełkami, bo żona przeciwna takim ekscesom. :D
Pozdrawiam "sąsiada" z piękną czarną 166 przedLiftem na tablicach SJ, widzianą dzisiaj na rądku przy Galenie około godziny 16:15 :)
Pozdrawiam koleżankę z białej Giulietty mijanej przed chwilą na Jordana w Zabrzu [emoji4]
Pozdrawiam ziomka, który wczoraj machnął mi na skrzyżowaniu w Gliwicach. Muszę się przyzwyczaić do takich gestów i zaopatrzyć się w ramki :)
166 (SJZ...) na ramkach upolowana dzisiaj koło 19 w DG ul. Podbagienko - okolice Pogorii IV.
Pozdrawiam ;)
Załącznik 259306
Pozdrowienia dla kierowcy GT mijanego dzisiaj przed 11 w Myszków-Będusz[emoji16]
Widziane dziś przy dk11 przy karczmie wiejska izba, czarne 159 sw na złotych felgach, blachy SY. Pięknie się prezentuje. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierownika, m1 Zabrze. https://www.forum.alfaholicy.org/ima...019/06/272.jpg
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 z widzianego 15 min temu w Zabrzu na skrzyżowaniu Gdańskiej z Mikulczycką [emoji16]
"Dys moment" łajt MiTo tablice SB w Zabrzu na wolności przy lokomotywie
Agnieszkowoz gulietta spotkany w drodze do pracy :) były lapy
agnieszke która mi nie pomachała :) tak wiem terenówka przeprawowa to nie Alfa
Ale nie stoję w korkach tylko ogień poboczem ;)
To we wtorek pojadę na rowerze i znów Cię zaskoczę hahah
Czyli będę musiała się spóźnić do pracy, bo zanim dojedziesz na rowerze na mikule... btw mam nadzieję, że nie widziałeś w lusterku mojego bystrego wzroku :D
Jak na rowerze to będę musiał wyjechać wcześniej widziałaś ostatnio jak jechałem 105km bestia to człowiek 10minut wcześniej musiał wyjechać ;)
To wyjadę wcześniej i będę czekać w zatoczce autobusowej aż dojedziesz rowerem [emoji23] jak mnie zazwyczaj mijasz to jestem wtedy spóźniona jakieś 10 min, więc mi się obraz rozmywa od prędkości hahaha
Nie wiem, dlaczego odkryłem ten temat dopiero teraz, ale przeglądanie go o grube miesiące wstecz jest całkiem ciekawe - także ten, pozdrawiam po roku, co nie :D
Przy okazji nie wiem kogo mijałem wczoraj (i jechałem przez chwilę za) w srebrno-szarej 166 na ramkach na DTŚ między Gliwicami a Zabrzem - ale też pozdrawiam.