-
Panowie, odnośnie "korzyści" płynących ze stożka i ingerencji w wydech to mnie akurat przekonywać nie trzeba ;)
No zobaczymy co tam jutro wyskoczy... Mam nadzieję, że jednak będzie chociaż w miarę dobrze. Jak się przejadę 380km x2 na darmo to raczej zbyt szczęśliwy nie będę.
-
Pewnie wychodzą z założenia: "Przecież to Alfa Romeo - kosztować musi". Kiedy nie miałem wyjścia to pojechałem do serwisu po przewód hamulcowy. Pyta pani do jakiego auta to mówię, że Alfa Romeo 146. Powiedziała: "oooo, to oczywiście oryginał Alfy Romeo za 70 zł" (wiele lat temu to było więc cena raczej wysoka, tym bardziej, że w sklepie kupiłem za około 20zł). Spytałem, czy ma może tańszy. "Mamy ale do Seicento". To poprosiłem do seicento (chyba 35-40zł), a ona w zaparte że nie będzie pasował. Przyniosła obydwa, jeden w niebieskiej folii, drugi w czerwonej. Różnicy żadnej! Wziąłem ten z seicento i już 8 rok na nim jeżdżę...
-
Wahacze można spasować z multipli chyba, nie pamiętam na pewno, ale na pewno jakieś pasują i nawet polecał mi koleś z ASO ;)
Panowie jest sprawa- potrzebuję na wczoraj osłonę rozrządu do V6. Strona od silnika jest stalowa, więc chyba o stalową osłonę chodzi. Sprzedający auto powiedział, że Cuma Borek kiedyś oferował takową... Masz ją jeszcze Borku?
A, no i oczywiście skoro potrzebuję części tzn. że kupiłem ;) Więcej napiszę w temacie poświęconym mojej Belli, który być może jeszcze dziś powstanie, ale pewności nie mam. Spędziłem 10h w swoim samochodzie, 2h pod samochodem i 3h w autach poprzedniego właściciela. Jak nie trudno się domyślić umieram.
-
Gratulacje! :) to co do Kielc w czerwcu jedziesz? :)
Sent from my iPhone
-
To ktoś tu jeszcze żyje? ;P
Zobaczymy ;) Najpierw przyzwyczaję się do auta i je ogarnę. Liczyłem koszta i Kielce wyjdą na jakieś 800zł... Zobaczymy co wyjdzie w trakcie remontu auta, ale szczerze powiedziawszy wolę te 800zł wpompować w auto niż w wyjazd. Na razie nie mówię ani tak, ani nie.
Link do mojej Belli:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1388600
Myślę, że ten temat można już zamknąć ;)
-
-
do tytusowej nie podejdzie ten katalizator ,to jest od 97 taki jak u mnie..
-
Wydech jeden, a kilku chętnych pisało o zapotrzebowaniu na wydech - będzie niezła jadka :D
-
-
ja potrzebuję sam katalizator ,i dzwoniłem w jego sprawie już do gościa.Czekam na odp od niego. Jak ktoś łyknie całość to z katalizatorem do mnie proszę :)