Nie dowiemy się czy to prawda póki ktoś tego nie zrobi. Moja Julka jest biała, ale jak bym na nią nie patrzył, to kolory się zgadzają w każdym świetle [emoji7]
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Printable View
no bo kolor się nie zmieni , najwyżej odcień może wygladać na lekko inny :)
Reansumując - ja bym nie przesadzał z tymi "wnioskami" na podstawie zdjęć bo za chwile się okaże że wszystkie sprzedawane Giulietty są po przejściach i nikt nie sprzedaje dobrej a nie jedna zupełnie w porządku mogła potencjalnemu zainteresowanemu uciec .Trzeba oglądać na żywo,pomierzyć, przejechać się, zdjęcia to tylko zdjęcia
Różnica w kolorze (odcieniu...) wynika też z powierzchni. Zarówno u mnie na bianco lunare, jak i u mojego przyjaciela, na rosso alfa, obydwie nowe z tego samego salonu, jak się przyjrzeć to widać różnicę na przejściu między zderzakiem a błotnikiem.
Witam serdecznie,
jestem nowym forumowiczem, zwracam się z prośbą o radę przy zakupie używanej Alfy Romeo Giulietta, poniżej zamieszczam link do ogłoszenia:
http://allegro.pl/giulietta-1-4-170k...533675385.html
Samochód oglądałem osobiście, wszystko zgadza się z opisem, jest to praktycznie nowy samochód, sprzedawca wydaje się bardzo wiarygodny.
Jest to jednak jeden z droższych egzemplarzy biorąc pod uwagę rocznik i pozostałą specyfikację, stąd moja prośba o Państwa opinie czy może szukać dalej licząc na to, że znajdę dużo taniej równie pewny egzemplarz czy samochód jest wart swojej ceny.
Każda opinia będzie dla mnie pomocna, dotychczas jeździłem Fiatami i w końcu mogę przesiąść się na wymarzoną Alfę.
Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam,
A byłeś w aUTORYZOWANYM SERWISIE NA PRZEGLĄDZIE TZW. "PRZED ZAKUPEM"???? JAK NIE TO WIELE RZECZY CI SIĘ MOŻE WYDAWAĆ.....
Tak, byłem w ASO, z samochodem jest wszystko ok.
To nad czym się zastanawiam, albo czego oczekujesz? Samochód, to nie proszek Dosia (dobrze i tanio) - tutaj tanio oznacza jakiś feler, często ukryty
Maciek-156 ma rację, sam musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy spełnia Twoje wszystkie oczekiwania, jeśli tak, to masz auto, które na Ciebie czeka i trzeba je kupić!
Taniej może będzie, ale będzie to jakiś ulep albo wałek.
Jeśli jesteś w stanie położyć takie pieniądze to kupuj, nie patrząc, że ogłoszenie dalej jest o 1 tyś. lub 2 taniej... bo tak nigdy nie kupisz auta. Pamiętaj św. Mikołaja jest raz w roku 6 grudnia (żart :rolleyes:)
Powodzenia w zakupie i pozdrawiam :D