Wtedy byłem Iveco, fakt. Ale głównie poruszam się Sprinterem z ramkami Alfaholików ;) W soboty? W sobotę to mogę Alfą podjechać, a nie firmowym ;)
Printable View
Wtedy byłem Iveco, fakt. Ale głównie poruszam się Sprinterem z ramkami Alfaholików ;) W soboty? W sobotę to mogę Alfą podjechać, a nie firmowym ;)
A propo spotu. Może by tak ustalić jakiś termin i się spotkać? W miarę ciepło już się zrobiło więc nie ma obawy o odmrożenia :)
A może wybierzecie się na grilla na Śląsk? W niedzielę o 14 na mopie Wirek przy A4
No jak zafał zgłasza się na spota, to trzeba koniecznie się zebrać ;). Tylko czy do jutro znajdą się chętni- Rafał najwyżej my sami podjedziemy i pogadamy, a jak ktoś się zjawi to tym lepiej. Może 16 co by jeszcze jasno było?
Ja niestety w niedzielę nie dam rady, ale w przyszłości chętnie :)
Witam, no spocik jakiś by się przydał zwłaszcza że pogoda coraz ładniejsza;-). GTV w środę do serwisu jedzie więc od środy będzie już śmigała częściej. Wspólny wyjazd na grilla w jakieś miłe dla oka okolice to dobry pomysł na rozpoczęcie sezonu:-)
Więc padł pomysł żeby w niedziele pojechać do Nysy na ośrodek i rozpocząć sezon grillowy. Całkowity spontan. Zabieramy grille kiełbasy i co tam kto lubi. Pisać czy są jacyś chętni.
Ja się piszę na ten wypad z grillem ;-). Będę na 100%
Jeśli wyrobię się z funduszami to również byłbym chętny :)
Ja niestety muszę być na uczelni :/
Wstępnie zbieramy się na orlenie za wiaduktem i wyjazd robimy na godzinę 9:15. Na miejscu zostajemy gdzieś do godziny 17:00 może trochę później.