Niestety nawet po remoncie niczego nie możesz być pewien. No chyba, że znasz się na tym, i sam ten remont będziesz robił :)
Printable View
2.5 v6 problemow nie robi. a maneli duzo zostaje takich samych wiec mozna to spokojnie ogarnac. tak czy siak. remont ts'a jest lepszy niz szukanie nowego motoru. niech Ci wyjdzie 3.5 kpln max zycze z calego serca. ale badz przygotowany ze troche to potrwa i na wszystko co swiete nie dawaj ludziom ktorzy nie ogarniaja wlochow bo bedzie problem.
Oj tam, nie będzie tak źle... mam nadzieję :P a jak nie, to zrzucę w przepaść i kupię busssssso ;) Jak oddam do Irbisa, to dam znać co do jakości 'usługi'.
Majkel, jak jesteś w stanie wyciągnąć silnik z budy to jestem jeszcze w stanie zrobić Ci ten silnik na tip top ;)
Hehe zadziwię Cię, ale nie mam pod domem wyciągarki do silników :P
Siema
Wie ktoś ile w Irbisie biorą za rozrząd,części+robota?
Właśnie dzwoniłem do Irbisu to wszystko razem komplet rozrząd z robotą od 700 do 900pln,więc w przyszłym tygodniu odstawiam tam bryczke to od razu zaglądną w zawiechę po zimie.
Panowie cena 400 zl za wymiane z tylu: 2x amortyzator , 2 tuleje zwrotnicy i 2 wachacze wzdluzne to dobra cena czy facet przegial?
Dodam ze krzyknal tyle przed wymiana na zasadzie ,,okolo 400 zl" a w trakcie roboty chlopy sie troche nameczyly bo tyl nie byl ruszany od momentu wyjazdu z fabryki wiec wszystko bylo porzadnie zapieczone
Zna ktos warsztat/serwis ktory zajmuje sie naprawa panelu climatronic`a? wyswietla normalnie a po chwili wyskakuje mi ,,chinszczyzna" na wyswietlaczach a wole sam sie za to nie brac :)