pewnie już to pytanie padło ale najwidoczniej odpowiedź na nie mi umknęła więc przypomnijcie mi proszę jak dojechać na miejsce noclegu? Będziemy jechali A4 z Opola i jakim zjazdem zjechać z autostrady i na co później się kierować?
Printable View
pewnie już to pytanie padło ale najwidoczniej odpowiedź na nie mi umknęła więc przypomnijcie mi proszę jak dojechać na miejsce noclegu? Będziemy jechali A4 z Opola i jakim zjazdem zjechać z autostrady i na co później się kierować?
http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...,1.226349&z=10
można zjechać pod WRC na drogę 35
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.292854&z=12
albo i troszkę dalej zjechać na Biskupice Podgórne i potem na 35
Witam.
Niestety z przyczyn osobistych nie będę się mógł pojawić na ZLOCIE 2010 w Wracławiu...:( Z tego też względu mam do odsprzedaży wejściówke dla jednej osoby "pełna opcja" - pełne wyżywienie, nocleg + Tor o wartości 260zł . Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny, gdyż nie mam dostępu do internetu. Wejściówka cbez ceny minimalnej - kto da Więcej.
Wszystkie informacje pod numerem telefonu
519-818-323 ( 7 - 23 )
bardzo ważne pytanie. istnieje możliwosc doczepienia sie do zlotu ? ponad miesiąc byłem poza garnicą i wiem że juz późno jest :) jak z noclegiem., czy da rade wykupić jeszcze coś, czy ogólnie da sie wjechać na teren ^^ poprosze jakies dokłądne informacje co jak i kiedy jak ktoś sie zlituje ^^ albo telefon kontaktowy do organizatora by móc sie dogadać ;] . pozdrawiam serdecznie wszyskich alfoholików i czekam na wiadomości :)
---------- Post dodany o godzinie 21:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:44 ----------
ps. moze byc nawet namiot jeżeli chodzi o nocleg ;]
UWAGA
Szkło na trunki jest
Nie trzeba brać
Zabierać smycze klubowe kto ma
Zabierać płyty z muzyką mp3 itd
fakt ;] ale potrzebuje dla 2 osób ^^
Odkup tą pełna opcje o kolegi napisz co i jak na maila zlotowego a kase za druga osobe zapłacisz na zlocie.
---------- Post dodany o godzinie 22:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:13 ----------
AndonePB
Użytkownik
Potwierdz fakt odkupienia Majkelowi
na maila zlotowego
Gdy sprzedasz
nie głupio :)
ja będę miał jeden nocleg do sprzedania:) mam wykupiony ten z soboty na niedzielę i imprezę sobotnią dla jednej osoby, na imprezie będę ale na nocleg jednak nie zostaję boo.. nocować będę na innej imprezie:D
także nocleg do sprzedania ale bez imprezy sobotniej:)