-
Witam !
To może ja dorzuce swoich parę groszy ,ale może ktoś to ogarnął przede mną , tak więc za niedoczytanie postów z góry przepraszam !
A więc , mam Alfe Gt z 2005 tak wiec radio poliftowe i brak możliwosci podpięcia aux , ale z racji tego ze posiadam fabryczna zmieniarkę , sprawa była bardzo prosta , gdyż odciałem trzy przewody ( L , R , GND ) od zmieniarki przy niebieskiej kostce przy radiu i do kostki podpiałem aux , z czego gnd zmostkowałem z radiem, auxem i zmieniarka , i wszystko działa jak powinno ! nie tracę opcji CD ani radia fm , zmieniarka ładnie działa , a dzwięk leci z mojego aux !
Pozdrawiam !
-
Do posiadaczy zmieniarki mp3 yatour.
Panowie do czego są dwa kabelki ,ktore umiejscowione przy niebieskiej kostce od strony radia zakonczone przezroczysta "izolacja" Nie podłaczone do niczego... Mówimy tu o org. kablu od zmieniarki dedykowanej do alfy 147 naviconnect+
Wysłane z mojego HUAWEI P8
-
Wymuszenie zmieniarki jeśli komuś nie wykrywa.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Mi czasem wykrywa czasem nie zmieniarke... Rozumiem,ze lepiej podlaczyc? Jesli tak to gdzie i do czego..
-
Jeden w drugi się wkłada krótko mówiąc.
-
Masz to u siebie podlaczone "jeden w drugi"? Szkoda,ze te barany ktorzy to sprzedają nie piszą nic konkretnie w instrukcjach
-
Teraz już nie pamiętam ale miałem to kiedyś wpięte jednak bez różnicy przy connectnav.
-
3 załącznik(i)
Załącznik 213503Załącznik 213504Załącznik 213505
Witam, Czy to urządzenie Yatour podejdzie mi do Alfy 147. Jest ono ze stykami 8Pin. Wcześniejszy właściciel miał ją zamontowaną w Passacie. Mam do kupienia po bardzo atrakcyjnej cenie i właśnie nie wiem czy kupić. Proszę o odpowiedź.
-
Nie podejdzie raczej bo musi być dedykowana do alfy. Chyba że ktoś będzie rzeźbił końcówki i jakoś to zmontunje ale ja bym tego nie brał.
-
Dzięki za odpowiedź, ale problem leży w urządzeniu czy kablu?