Ja na forum trefiłem dzięki koledze Klejek, z mojego miasta który polecił mi forum w celu znalezienia odpowiedzi na wszystkie moje pytania . :)
Printable View
Ja na forum trefiłem dzięki koledze Klejek, z mojego miasta który polecił mi forum w celu znalezienia odpowiedzi na wszystkie moje pytania . :)
Oczywiście jak szukałem porady w sprawie auta,czyli internet.Forum Alfaholicy.
Ja szukałem porady w sprawie auta,i tutaj częściowo się dowiedziałem.Czyli głównie Internet.
przez google no i po tym jak kupilem moja belle, chcialem poszukac czy sa jakies kluby, Wczesniej mialem inne aut (Forda Granade,Opla Calibra) i zawsze bylem w klubie. Przyszedl czas na Alfaholizm :):P
Ja trafiłem na forum przypadkiem. Na jakiejś stronie było wiele linków do najlepszych for motoryzacyjnych i było właśnie wśród nich także to.
jak padła mi w trasie lalka, wygoglowałem na mobilnym necie i trafiłem na forum gdzie uzyskałem pomoc :)
Dowiedziałem się z YT :) oglądając różne filmy o alfach :)
dowiedzialem sie z ramki tablicy rejestracyjnej
Ja dowiedziałam się o forum tą samą drogą, dzięki której ostatnio dowiaduję się o prawie wszystkim - wujek Google dobra rada ;)
mi polecił użytkownik jozofek :)
Witam, ja szukając samochodu dla siebie i swojej rodziny przeglądałem wszystko co się dało czytałem co się dało i nagle wracając z pracy wyprzedziła mnie piękna AR166 no dałem w gaz żeby się przyjrzeć, a tam ramka :D . potem szukając AR166 w necie chciałem się dowiedzieć czegoś więcej i przypomniała mi się ramka :D