no ja niestety odpadam ponownie niespodziewany pogrzeb w czwartek na którym muszę być
pozdrawiam
Printable View
no ja niestety odpadam ponownie niespodziewany pogrzeb w czwartek na którym muszę być
pozdrawiam
tez odpadam popoludnie w pracy ;/
i po spocie pobilismy rekordzik aut było 12 sztuk plus kolega z Fiata Coupe niestety pare osob nie moglo byc z roznych przyczyn wiec moglo byc nas znacznie wiecej co mam nadzieje ze na nastepnym spocie ktory ustalilismy na 18 grudnia godzina 19 a miejsce zapewne te same co ostatnimy czasy
no niestety tak się złożyło że nie mogłem być na dwóch ostatnich spotach ale na najbliższy będę robić wszystko by się zjawić
Pozdrawiam
kolega wczoraj przywiózł sobie 147 z litwy więc na nastepny spocik postaram sie go zabrać o ile będzie nam oby pasowło :)
spotkanie ALFISTÓW odbędzie się w Piątek 18.12.09 godzina 19 miejsce Parking Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego jest to ostatnie spotkanie przed Świetami i możliwe ze ostatnie w tym roku ;) wiec dobrze by było zeby było nas jak nawiecej
Pozdrawiam
no ja raczej będę na 100% aby tylko mi prawko wydali do piątku :D:P
bede na 100% w koncu swiatla zrobilem :D
Mam nadzieje ze wszyscy otrzymali od Prezesa smsa o spotkaniu i nie bedzie nas mniej niz było a wiecej nie obawiajcie sie pogody dla prawdziwego alfisty ani snieg ani mroz nie straszny
Pozdrawiam
podsumowując spocik jak najbardziej udany mimo mroźnej aury pozytywne podzielenie się opłatkiem do następnego razu :)