a tak trochę zmotywować chciałem do przyjazdu następnym razem :p
Printable View
a tak trochę zmotywować chciałem do przyjazdu następnym razem :p
Panowie i Panie, organizujemy jakies spotkanie na wekendzie tym, albo dlugim majowym?? pogoda ma bardzo dopisac :)
można sie spotkać... :) jestem za...
Ja niestety odpadam:/ Wczoraj przyszedł kres na moją Alfinę:/// Zapomniałem zaciągnąć ręczny na postoju u kolegi na podjezdzie i auto z impetem stoczyło się pod naczępę ciężarówki prawym tyłem, także jestem kompletnie rozbity emocjonalnie:/// Wg mnie po powierzchownych oględzinach ćwiartka do wycięcia i wstawienia:/ Rzecz chyba mało opłacalna do zrobienia i raczej nie na długo. Rozpacz, ból, dołek nie wiem co jeszcze wszystko przez roztargnienie, przemęczenie itp. Co radzicie? Sprzedam chyba w takim stanie żeby ktoś pod siebie zrobił.
Wyrazy współczucia, ja na Twoim miejscu bym nie sprzedawał, sam to przerabiałem w tamtym roku jak miałem swoją rozbitą, zszargasz tylko nerwy przy próbie sprzedaży rozmawiając ze wszystkimi filozofami którzy ewentualnie się odezwą na ogłoszenie, lepiej wyklep nawet z ćwiartkowaniem i ewentualnie wtedy sprzedawaj, jak chcesz mogę dać ci namiar na goscia który mi robił auto, poskłada ci tak że nie będzie śladu, ma tylko dwa minusy, sam musisz zadbać o części (wszystkie blachy masz u AlfaSzwagrów), reszte potrzebnych gratów pewnie też u nich znajdziesz od ręki, a drugi to to że długo trwa robota u niego, w pierwszej kolejności składa auta z firm ubezpieczeniowych, moja stała u niego prawie dwa miesiące. Jeżeli się zdecydujesz daj znać na priv. Szkoda się pozbywać auta zrobionego pod siebie.
O ja pierdziu! Taka ładna jest, tyle roboty włożone a tu taki klops. Szczerze to współczuję i jestem tego zdania co Marcin że lepiej sobie solidnie zrobić i mieć dalej ładne autko niż sprzedawać za grosze jakimś filozofom.
k...Maciek wspolczuje.Mam nadzieje ze ja jakos doprowadzisz do ladu bo szkoda takiego wozka
Przykro ze tak się stało, szczególnie że bardzo dbałeś o nią ale mam nadzieję że ładnie ogarniesz i będzie dalej Ci służyć :)