Witam, jak porobię sobie wszystko przy moim nabytku to też mogę się pojawić u Was. Do Olkusza mam 20 km.
Printable View
Witam, jak porobię sobie wszystko przy moim nabytku to też mogę się pojawić u Was. Do Olkusza mam 20 km.
cieszy.. widać ludzie powoli sie odzywaja..
a może większość ludzi z Olkusza ma konto na alfoclubie..
Jeżeli pojawi się jakiś konkretny termin spotu to postaram się pojawić.
no widze ze ludzie zaczynają sie budzić:) cieszy mnie to bardzo
narazie musze doprowadzić swoja belle stanu używalności,..
mam nadzieje ze do tego czasu uzbiera się tu chociaż z 10 osób chętnych na spotkanie
Przepraszam, że tak wcinam się kolegom w rozmowe ale czy któryś z was miał do czynienia lub mógłby mieć za moją gorącą prośbą z tą Alfą: http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...062796870.html Naczytałem się niepochlebnych opinii o autach z Olkusza i nie wiem czy warto się tą ofertą zainteresować. Szukam Alfy już baaardzo długo i niedługo kupię jakiegoś złoma nawet byle Alfe mieć :D
malutki - to zamiast kupować złoma zanim gdzieś pojedziesz daj znać na forum
zawsze może uda się zrobić tak żeby towarzyszył ci ktoś z laptopem i kablem i miernikiem lakieru
no i co kilka par oczu to nie jedna
Oficjalnie zatem chciałbym zapytać czy byłby ktoś chętny, kto posiada laptopa z kablem i czujnik lakieru lub samego laptopa z kablem, podjechać ze mną do Olkusza obejrzeć tę Alfę. Oczywiście w terminie dogodnym dla chętnego - ja postaram się dostosować. Ceny za usługę proszę podawać w odpowiedzi :)
kabel mam, laptopa tez tylko innego niz mialem i jeszcze go nie podlaczalem do mojej 156 jak przyjade do domu to sprobuje sie podlaczyc jak mi sie uda to moge z toba podjechac - sprawdzimy czy ma jakies bledy wiecej to raczej nie bede w stanie powiedziec bo sie na tyle nie zmam.Jak mi sie uda polaczyc to napisze ,a jak nie to nie:)
witam kolestwo.... aronia - tyle razy próbowałem coś zdzialać w olkuszu ale to straszne miasto, mało ludzi zainteresowanych klubem, alfistów jak na lekarstwo..., a większość ludzi jeżdżących alfami jeździ nimi przez przypadek..., szkoda nerwów..., pozdro dla byłej belli i bociana
chmm..., ktoś tam twierdzi, że temat umarł i zamiast kontynuować zakłada nowy..., witojcież, sprzedałem niestety belle człowiekowi z foruma i jestem pewien, że będzie im długo i szczęśliwie..., ale, że nie mam alfy wcale nie mam zamiaru zrywać z klubem( bocian)... i na spotach będę sie pokazywał w nowiutkim polarku i starym mercu na ropa.... pyrsk ludkowie!!!!