Swiete slowa.Bardzo ladnie napisane :DCytat:
Napisał DARO-RT
Printable View
Swiete slowa.Bardzo ladnie napisane :DCytat:
Napisał DARO-RT
nadal jestem zbulwersowany wypowiedziami kolegów na mój temat i moje uczestnictwo w zlocie. Chciałem tylko przytoczyć jeden email który dostałem od Kate i mam nadzieję że zrozumiecie go:
"Pn 2008-07-28 19:54
Witajcie, zbiża się termin wpłat za zlot. Uprzejmie przypominam, że rezerwacja ważna jest do dnia 01.08.2008.
Konto na które należy przesłać pieniądze podane jest na stronie zlotu http://zlot2008.alfaholicy.org
Mail ten został wysłany do wszystkich zlotowiczów, jeśli opłata za zlot została już dokonana, a potwierdzenia mailem jeszcze nie było, proszę o chwilę cierpliwości, czekam na informację od Korcza.
Kate"
Z tego co wyczytałem to każdy dostał takiego email-a i każdy pewnie zrozumiał że jeżeli NIE ZAPŁACI do 1.08.2008 to nie ma rezerwacji!!!
Nie zrozumiem wieć dlaczego wszyscy na mnie wylecieli i mieli pretensje.. ciekawe czy inni ludzie też zostali tak obsmarowani jak ja?
Termin jest teminem i trzymajcie się go.. Co innego gdybym pisał proszę o przedłużenie mi rezerwacji bo napewno pojadę tylko nie mam kasy teraz wpałce np. 15 sierpnia, ale nie było mowy nic na tem temat z mojej strony.
Korczu stwierdził że nie potrzeba takich ludzi na formu jak ja....
lepeij by na forum byli ludzie którzy tylko mają swoją aktywność w dzile Witam lub tacy co wogóle nic nie piszą?
Mam zrozumieć że spocik w ustroniu to też był zbędny....
Pozdrawiam
No i super, tylko elementarne podstawy kultury wymagają, aby pofatygować się i napisać do ludzi (tym bardziej, że znasz ich osobiście) że rezygnujesz.Cytat:
Napisał Pitus25
Pomyśl sobie ile takich maili rozesłała Kate, o ile łatwiej by jej było gdyby jeden z drugim wysłali maila lub PW z informacją, że rezygnują :evil:
Ja nie jestem na Ciebie zły za to, że się wycofałeś, tylko na to, że po mimo maili i PW udawałe że nie ma tematu, albo on Ciebie nie dotyczy.Cytat:
Napisał Pitus25
Dla pocieszenia powiem, że nie jesteś jedynym który tak się zachowuje :evil:
Takie uwagi zachowaj dla siebie, albo do czasu aż Ty będzesz usiłował coś zorganizować.Cytat:
Napisał Pitus25
Nie będę komentował tej wypowiedzi, bo gdybym zachował się tak jak Ty, to przeprosił bym wszystkich grzecznie i siedział cicho licząc na to, że ludzie z kórymi się spotkałeś i wspólnie spędzaliście czas , zapomna o tym jak ich potraktowałeś, a nie cały czas podgrzewał atmosferę swoimi drętwymi wypowiedziami :PCytat:
Napisał Pitus25
Pitus ale kogo to... ?!
ciebie nie interesował fakt aby kate powiadomic wiec dlaczego Nas ma interesowac twoje pitolenie...daj juz sobie spokuj,aha cos wspomniales o ankiecie...? sam sobie ja zrob jak masz ochote! pozdro
No to dopisałem się do listy. Pieniążki poszły i mam nadzieje że dojdą :)
Już się nie mogę doczekać.
Pozdrawiam i dozobaczenia ;)
Do zlotowiczów - gorąca prośba.
Prześlijcie mi na maila -> kate@alfaholicy.org takie oto informacje:
Model AR:
pojemność silnika (z informacją czy Turbo czy nie):
co lubi popijać Wasza Bella: benzynka/diesel/benzynka+gaz
nr rejestracyjny
jeśli ktoś jest obeznany to moc:
Potrzebne jest to miłym Panom którzy będą mierzyli czas na 1/4 mili. Dość pilne :)
thx
Kate
Troszkę dziwią mnie te wasze przekrzykiwania się dotyczące tego kto jest lepszy a kto gorszy - przykra sprawa że nie wszyscy są słowni i aż szkoda ciężkiej pracy organizatorów ale może już nie gadajmy o tych co zawiedli - wolę cieszyć się z tego że już niedługo zlocik i świetna zabawa i że właśnie ja i pozostali prawdziwi fani alfy tam będziemy:D Już nie mogę się doczekać ;)
velpol, nie przypominam sobie byś się rejestrował na stronie zlotu. Jeśli chcesz w nim uczestniczyć zajrzyj na strone http://zlot2008.alfaholicy.org dokonaj rejestracji i wyboru opcji uczestnictwa.
Velpol to mój nick sieciowy, Pablo- ksywka dla znajomych i stąd te nieporozumienie. Na zlot zapisałem się jako Pablo ;)
Pozdrowionka
Kate....chcialam jeszcze raz przeprosic za moja rezygnacje....życie pisze rozne scenariusze, siła wyzsza ,miałam byc z przyjaciólką....nie mogłabym sie bawic na zlocie jednoczesnie myslami byc gdzies indziej....moze nastepnym razem?...jeszcze raz przepraszam ...
wszystkim zycze udanej zabawy
poz. Sylwik