mam zwykle seryjne. chyba nie da sie go zresetowac....
Printable View
mam zwykle seryjne. chyba nie da sie go zresetowac....
Poszukaj instrukcji w necie (do seryjnych są) i sprawdź jak zresetować. Albo wrzuć tu dokładny model (czy chociaż zdjęcie) i ktoś na pewno będzie wiedział jak to zrobić. Albo po prostu odepnij aku na całą noc - jak to go nie zresetuje, to już nie wiem co ;)
Instrukcji szukaj na stronie Dukiewicz.pl
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
instrukcje mam, jest tylko opcja przywrócenia ustawień fabrycznych ale to nie reset radia a jedynie zerowanie ustawień - choć powiem szczerze nie sprawdzałem. rano to zrobie i wypne aku pod pracą na 8h może pomoże. to że nie mam polskiego przeżyje ale bez muzyki z usb już nie
albo sprobowac inna centralke b&m?
ja mam zbedna taka z media playerem. jest juz zupdatowana do 5.6 i wgrany polski. wymienilem bo wpadla mi w lapy podobna ale z gpsem i dla funu zalozylem sobie ja i dokupilem antene(choc nie kozystam z tego bo beznadziejnie wprowadza się adres a mapy z 2010).napisz na pw jak cie interesuje tamta.
sprawdzi sie w eperze, choc wydaje mi sie ze wszystkie z media sa zamienne. jak Ci nie ruszy to napisz jaki masz numer centralki.
jeszcze jedno, przebieg Ci nie miga?zmieniales cos w ustawieniach proxi?
no właśnie wywaliło po osiowaniu proxi :( generalnie byłło tak. podpinałem zasilanie automatu do drl do aku i nie zauwazyłem ze klema - styknęła sie z aku, odkręcałem + i przyiskrzyło. Wsiadłem do auta i licznik migał wiec zrobiłem osiowanie i po tym B&M umarło.
Myślałem że zrobie to w ASo ale i w kielcach i w Krakowie wszyscy mi odmówili.... "nie da się"....
ale teraz ci nie miga? widzi ci centralke bez bledow (eol ok) i mozna sie z nia polaczyc? po osiowaniu robisz wyjecie kluczyka jak piszacwvinstrukcji do osiowania?
sprawdziles bezpieczniki wszystkie, bodajze 2 niezalezne sa do centralki, jeden po kliczyku z opoznieniem wylaczenia a drugi staly, looknij na schemat zcelearna to bedziesz wiedzial ktore (schematy pdf czy jpg sa tez w watku na zrob to sam o dokladaniu bm)