Sorka nie w temacie Jestem z Chorzowa II szukam jakiegos warsztatu co robi alfe z silnikami diesla oczywiscie nie drogo badz sam chce sie zajac problemem lub ktos pomoze szczytac bledy.Pozdrawiam was
Printable View
Sorka nie w temacie Jestem z Chorzowa II szukam jakiegos warsztatu co robi alfe z silnikami diesla oczywiscie nie drogo badz sam chce sie zajac problemem lub ktos pomoze szczytac bledy.Pozdrawiam was
Więc tak: Jak chcesz szczytać błędy to najlepszym do tego miejscem są spoty . Albo 3 stawy co czwartek ( jest odpowiedni temat ) albo np . Kopcowe ( George'owe ) zjazdy:D . Co do mechaników to wspomniany George jest forumowym magikiem i jest z Piekar . Tyle ,że chłopina ma sporo roboty a mało czasu . Jak masz coś poważnego do dłubania a George wyrobi z czasem to w Katowicach jest Italauto .
Kurde znowu przegapiłem spota...
Ciapol ty cholero . Ty jak Rustupl . Wiecznie wymówki bo niby okna myjecie , przy grach stoicie ....A ja tak chciałem dotknąć twoja Bella i badnąć ten gwint bu z rejonu i okolic to mosz synku najbardziyj kozacko 159ka . I żałuj żeś na kopcu nie był bo teraz był jeden z najliczniejszych . Parking mały pękał . Full opcja była .
Jaa już tak nie słodź... :) bo odlecę...
Kurde ustawiłem sobie powiadomienia jak ktoś odpowie w temacie i przyszło mi dawno temu.
Potem zapomniałem sprawdzić tematu o spotach.
Swoją drogą przypomniałeś mi o oknach :D heh
Hehe ok napisze do George na spotach heh ale auto uwiezione pod domkiem:/ chyba ze na wolnych obrotach jechac:P ale to bedzie meczoce...Italauto jakie ceny maja za robote??Tez wkoncu chcialbym sie spotkac z wami:)Auto po przejsciach do pomalowania jeszcze sa 3 elementy:D
Mozesz podac namiar do tego George z piekar
Witam co do spotkania to myśle że wszyscy będziecie w Katowicach na summer cars party bo ja tak pozdrawiam!:cool:
Załącznik 97256
Bardzo chce sie tam wybrac ale niewiem czy dam rade bo licze na jakas pomoc:)
a co masz na myśli pomoc?
w diagnozie.Moze ktos z was posiada interfejs??I przejezdza czasem obok mnie:/