Poszukuję amortyzatorów przód do 75. Amortyzatory są ok, ale padło dolne mocowanie jednego z nich.
Obdzwoniłem już kilka miejsc, w tym momencie zostaje ebspares/myalfa. Ma ktoś jakąś tańszą/lepszą alternatywę? Regenerował ktoś może tego cukierka?
Printable View
Poszukuję amortyzatorów przód do 75. Amortyzatory są ok, ale padło dolne mocowanie jednego z nich.
Obdzwoniłem już kilka miejsc, w tym momencie zostaje ebspares/myalfa. Ma ktoś jakąś tańszą/lepszą alternatywę? Regenerował ktoś może tego cukierka?
Sprzedam komplet zderzaków do Milano i America . Dwa przednie zderzaki jeden milano , do poprawki , drugi America ideał ze spryskami + 3 tylne zderzaki do USA / Mialno , do wszystkich Harmonijki . Ze wszystkich kompletów zrobi się dwa idealne . Cena za całość 500zl . Odbiór tylko osobisty
Brałbym komplet, ale europejskich...
Można to założyć to TS . Będzie replika USA . Ale dla niektórych to zamontować to za duże wyzwanie .
Jak chcesz to ci mogę to przytrzymać bo coś tam jeszcze chyba chciałeś , określ się na PW czy jesteś zainteresowany .
Zderzaki już zarezerwowane , Kto pierwszy konkretny to lepszy .
Kupię 75 z stanie agonalnym, chętnie bez silnika i wnętrza, ale z całym kompletnym zawieszeniem ( przynajmniej tylnym), skrzynią i wałem. Jak ktoś ma coś takiego i zastanawia się nad detonacją (czyt. złomowaniem) proszę o info.
Mam coś takiego robi za doniczkę przyjedz i weź sobie . ale skrzyni i walu nie ma to kosztuje parę stówek .
Ma ktoś na części silnik 3.0 12v qv? Może być ze 164. Potrzebuję wałków rozrządu ;-)
są takie same jak w 12 zaworowym 2.5, szybciej znajdziesz raczej niż 3.0
w