-
Panie i Panowie, mamy miesiąc do końca wpłat. Do dzis wpłacone mamy 19 osób ( powiedzmy, że ze mna 20 ;) ). SJS dopytuje juz o nasze decyzje tak więc mobilizujemy się !! :D
Im wcześniej ogarniemy wpłaty tym prędzej ustali się pozostałe atrakcje i dogra pozostałe szczegóły. Kto przypuszcza, że nie da rady proszę o info bo chętni w kolejce juz czekają :) Termin końca lutego jest nieprzekraczalny.
Przy okazji pojawił się pomysł oragnięcia filmu ze zlotu ( chyba zrobimy konkurs jakis związany z odgadnięciem kto jest pomysłodawcą ). Pytanie do was, czy ktos posiada znajomych, jakiś dobry namiar, ew. sam prowadzi działalność pozwalającą na ogarniecie czegoś w sposób "profesjonalny"? Nie chodzi o kręcenie samego materiału ale o poźniejszą obróbkę tego. Jak coś wrzucajcie swoje propozycję - poważne :)
-
ligar to ty jeszcze nie wpłaciłes??? oO
-
Streszczaj się LIGAR, bo czaję się na Twój numer startowy :D
-
przeciez to proste Ligar nie płacisz -nie jedziesz :D
-
-
Mogę zainteresować się "kamerowaniem" naszego zlotu, popytać o ceny itp. BTW ktoś byłby chętny na moje czasówki na torze? Osobiście chciałbym wziąć udział tylko w szkoleniu. Kosztami można się podzielić :]
-
czemu ciągle nie mam "mordki" przy nicku? :-) Ligar dostales kasę? bo może cos nie tak w przelewie zrobilem...
-
-
Ligar, masz mistrza za filmik :D uwielbiam go i gwałcę na nim replay od jakiegoś pół roku :D
"Człowiek dba o sprzęt lepiej niż o własną żonę" xD
-
ja już szukam opon na tor, wpłaty napływają więc chyba warto jakieś oponki poszukać:D