znajoma pracuje w Timexie i niestety do tego modelu nie jest przewidziana metalona bransoleta ani on innego modelu nic nie pasuje....pozostaja zamienniki u jakis zegarmistrzow ;/ Szukalismy po numere referencyjnym naszego zegarka i lipa niestety ;/
Printable View
Wydaje mi się to niemożliwe.. Timex ma tyle modeli na rynku, że coś musi pasować..
Z szukaniem po numerach może być dokładnie tak jak z szukaniem części do naszych Alf.. szczególnie tych tzw starych :P
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Ja znalazłem sobie taki.. na pewno będzie pasował tylko wystarczy szerokość teleskopu dobrać.. ;)
http://www.ebay.com/itm/NEW-HEAVY-SO...item257ed818f3
Jak mi jakość nie przypasi to nie będę płakał bo cenowo tragedii nie ma.. ale podejrzewam że będzie mi się podobać.. jest tego trochę na ebay.com, ale ten czarny wzór najbardziej myślę będzie pasował..
Dobrze zeby bransoleta przy teleskopie byla zaokraglona tak zeby fajnie pasowalo do calosci jak ma to miejsce w nieco drozszych timexach oryginalnie z bransa
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
Są też i takie patenty na ebay ale szczerze to nie chcę chyba tego.. bo skórzany pasek nie ma zaokrągleń przecież.. więc w tym wypadku bransoleta też nie musi żeby zmienić jedynie materiał a żeby styl pozostał ten sam..
Oczywiscie ze nie musi jednak takie wypelnienie moim zdaniem wyglada, wtedy zegarek tworzy jedna calosc z bransoleta, a przy skorzanym pasku raczej by to nie pasowalo i tak jest jak najbardziej ok :)
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
Odbiegając od dyskusji, wielkie gratulacje dla flatbeet za ogarniecie całej sprawy (Masz u mnie browara :))!! Zegarek wygląda extra tylko troche głośniej chodzi w porównaniu do mojego G-Shocka ale to niekoniecznie wada ;)
Co do głośnego działania to też mam takie odczucia. Oczywiście też szczególne podziękowania dla flata i reszty za ogarnięcie tematu.