Napisał
tommi
To jak kopanie się z koniem...bez sensu
Jasne jest dla mnie to, ze nie zrobiłeś tego specjalnie, po prostu wysłałeś co wiedziałęś, nie interesując się głębiej tematem.
Tak napisałem, ale dostałem odpowiedz, ze jedynie możesz mi wysłać "nowy wahacz za 305 zł"...ciekawe czy też niewłaściwy? a stary oczywiście mogę sobie zatrzymać...super!
Dlaczego mam załatwiać sprawę polubownie? czy zrobiłem jakiś błąd w zamówieniu? wrecz odwrotnie, zasugerowałem Ci czy przypadkiem nie powinny byc wahacze z cienkim sworzniem ponieważ taki informacje chodziły na forum. Ty to zlałeś, a wystaczyło się upewnić w innych firmach. Generalnie wahacze po lifcie są po prostu tasze o ok 10-15zł, teraz już wiem bo sam mogę takie wahacze sprawdzić w katalogu Intercars.
Dane klientów są poufne, wiem, a może któryś z kolegów, który kupował u sprzedawcy Raido się wypowie i potwierdzi fakt, ze byłem jedynym na forum który dostał niewłaściwy wahacz do 159?
- - - Updated - - -
masz rację to była nerwa sytuacja ponieważ gdy napisałem do sprzedawcy okazało się , ze jego konto jest zbanowane...
zostałem z niewłaściwym towarem i rozłożonym autem.
napisałem na forum ponieważ wątpiłem już w kontakt ze sprzedajacym i chciałem ostrzec przez oszustwem...
sprzedajacy odezwał się dziś z innego nicku.
Tak, napisał mi, ze nie wymieni wahacza ponieważ wg niego wysłał poprawny.
OK, Ty zachowałbyś się spokojnie i na luzaku z uśmiechem zadzwonił w środku tygodnia nie wiadomo do kogo...ja się zdenerwowałem, każdy jest inny.
Temat dotyczy wahaczy, nie wiem czy był sens tworzenia nowego.