A dzięki, dzięki :) Kolor to Grigio Sterling
Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Czarna 159 Ti SW z tablicami PJA.... i ramkami. Dziś pomykałem za Tobą na Naramowickiej w Poznaniu.... pozdrawiam :)
czerwona (bordowa w zasadzie, ale tak brudna ze ciężko stwierdzić) 159 na ramkach, blachy chyba PKS, w Suchym Lesie pod jakąś firmą kolo g. sucholeskiej - czyja to ;) ?
Pozdrowienia dla czerwonej 159ki na PJA która to przejezdzała dziś przez Leszno , łapka była :), kto to taki ?
Pozdrowienia do blondynki z czerwonej 159 Jarocin, 12.02 :-P
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Szefunio, Ciebie chyba często widzę gdzieś w okolicach Al. Krasińskiego oraz wiadukt :-P tak mi się wydaje że to Twoja
Blondynka z Jarocina to zona i tez pozdrawia :) a w lesznie to również my ale juz razem :D pozdro
Wróbel jechaliście za Alfa 166 na ramkach z tablicami WH, Adam pozdrawia :-D
Tak myslalem ze to Ty jak zona powiedziała ze jakieś dziwne tablice byly :) akurat sama smigala.
Wczoraj przy hotelu pod stadionem Lecha wiśniowa 159 z ramkami na PKS :)
Obstawiam że był też na meczu :P
Cholera, tylu Was jest w Lesznie a ja nikogo nie mogę spotkać :P
Astapka, wiśniowa 166 po 22 na lipowej śmiało do zaobserwowania :-P
147 na ramkach przy Piotrze i Pawle, ul. Marcelińska, P-ń. :)
Pzdr dla Greciowej 9tki, dzisiaj w Jaro św.Ducha vs poznańska- lyberką jechałam :P
156 na PO z ramkami w Stęszewie pod salonem kosmetycznym Sunset :P
Czarna 147 na ramkach widziana na Wojska Polskiego w Kórniku. :P
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 wczoraj. ok 21:00 na hetmanskiej :)
No proszę jaka ciekawostka mi sie dzisiaj trafiła! Trzy alfy, trzy różne historie, a wszytskie czarne :)
Załącznik 191714
Albo Belzebubskie ;)
Pozdrawiam kierowcę poliftowej 147 widywanej regularnie na ul. Mansfelda.
Dzis w okolicach 10 mijalem srebrna 156/159 na rejestracji PRA w Dubinie, zdazylem mrugnac dlugimi, pozdrawiam :P
Zauważyłem w ostatnim momencie ale nie zdążyłem mrugnąć :D
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW z ramkami w kolorze wloskiej flagi, dzis na Naramowickiej ok 10:50. Jechałem Audi wiec pewnie nie zwrociles uwagi na mrygajace auto [emoji4]
Śliczna kierowniczka w 159 SW widziana wczoraj koło 23:00 przy wyjeździe z parkingu przy Kinepolis :)
Srebrna Alfa widziana dzisiaj na wahadełku na wiadukcie nad S11 przy zjeździe Dąbrówka. Łapki były :)
Wyryte rantem felgi
Czarna 159 sw na klubowych ramkach widziana dzis na Naramowickiej kolo tesco ok 15:00. Akurat stalem na parkingu z ekipa z pracy (rozne auta, ale moja bella tez tam byla ofc).
Pozdrawiam niebieską 159 sw PO 86.... widziana dziś koło 12 przy wyjeździe z netto giełdy.
Pozdrowienia dla czarnej 159SW w Niepruszewie ok godz 12. Światełka były.
Pozdrowienia dla ładnej 166 z Leszna, okolice ulicy Muśnickiego.
Załącznik 192756
147 na ramkach "się pompowała" na orlenie na Zamenhofa. :P Około 19.
Pozdro dla kolegi w przedliftowej 166 na ramkach Alfaclubu, który ok. 8:15 dzisiaj zjeżdżał z ul. Strzeszyńskiej koło Chaty Polskiej. Ja włączałem się do ruchu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam Cie kolego jkrol [emoji1] jesteś z tamtych okolic czy przejazdem byłeś, nie zwróciłem uwagi na tablice, rano człowiek taki zaspany [emoji6]
Ramki Alfaclubu sprzedałem razem ze 145tką, teraz trzeba się przyjrzeć ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/03/16.jpg
Tam mieszkam, do zobaczenia ponownie :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
często ją gdzieś mijam i się zawsze zastanawiam czy ktoś świadomy ma taką rejestracje czy przypadek