zmiany to ty zaprowadz na podworku u siebie narazie sie powstrzymam
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
prezes jest jeden i tak zostanie
Printable View
Grzmij Tomasz grzmij
no i oczywiscie cisza:) jeden odzew "nowego prezesa" i koniec :) Pozdrowienia dla "nowego prezesa"
koszulki sa juz praktycznie zalatwione ale od kogos innego dobrze miec znajomosci no nie radziu
Nie ma nowego prezesa prezes jest jeden ;p a ten samozwanczy jak tomasz powiedzial zmiany na podworku moze se robic ;p
O fajnie Tomek :)
oj nie slyszeliscie ironi takiej lekkiej w moim glosie:) ??
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 09:35 ----------
drodzy koledzy i drogie kolezanki ... pisze w imieniu Prezesa Tomka...
Koszulki sa zalatwione niestety z powodow rodzinnych Tomek nie moze sie teraz z nami skontaktowac i omowic wszystko co i jak...jak tylko bedzie mogl to sie odezwie i wtedy dokonczymy transakcje...
Nie wiem czy dobrze zinterpretowalem ale mysle zeby nie niepokoic teraz Tomka jak bedzie mogl i mial chwile czasu to sie odezwie :)
Pozdrawiam wszystkich w imieniu Prezesa i samego siebie :)
Co do niedzieli organizujemy jakis spocik??Dajcie znac bo jutro mam grila i nie wiem czy sie spieszyc z powrotem w niedziele :)czekam na info :)Moze udaloby sie zogranizowac jakies pifko??
hehe jestem ciekawy kto stworzył tego nowego prezesa pozdrawiam wszystkich jestem chwilowo tylko duchem z wami widziałem fotki z Gorzowa i zaluje ze nie bylem ale wróciłem wczoraj z nad morza na razie zonk w portfelu ale mysle ze w najblizszym czasie sie spotkamy pozdro dla prezesa ale starego
noo widzę, że jeden post napisałem i trochę szumu się zrobiło nie wiem z jakiego powodu. czy na koszulkę się jeszcze załapię?? co do zmian na pocątek proponuję zmianę prezesa:-) a potem się zobaczy
o zmianie prezesta zapomnij a zeby zalapac sie na koszulke klubowa wypadaloby kilka razy sie spotkac poznac wtedy mozna zorganizowac koszylke a tak w ciemno nie ma szans (pisze w imieniu prezesa) pozniej sie okaze ze ktos niezrzeszony byl na jednym spocie dostal koszulke wiecej sie nie pojawil i lansuje sie w koszulce ze niby jest w klubie Alfa Rome...
Prezesem BYL-JEST-I BEDZIE Pan Tomasz :)
Zapraszamy w niedziele jesli bedzie info ze sie spotykamy sledz watek i przyjedz poznajmy sie wtedy bedziemy dalej rozmawiac :)
to co z jutrzejszym spocikiem...Nie ma chetnych tylko Slavol??To co Slawek idziemy jutro na kawe??bo chyba wiecej chetnych sie nie znajdzie:) No chyba ze sie myle :) to czekam na odzew :)
O której? Wstępnie 14-ta? Wcześniej nie dam rady.
No witam umowny sie na 15... a powiedz mi bedziesz zona??
A 15 bo emilka sobie pospi chwilke ok??Albo jeszcze zdzwonimy sie:)
Zapraszamy wszystkich chetnych na 15 na lotnisko:)
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 10:26 ----------
Dzisiejszy spot na lotnisku choc w niewielkim gronie uznaje za udany :) choc bylo na niewieli (Ja, Prezes, Slavol, Buszmeno) bylo jak zwykle fajnie...
Wraz z zona chcielibysmy tez zlozyc najszczersze kondolencje Tomkowi....
Załącznik 31738Załącznik 31739Załącznik 31740Załącznik 31741
Pogoda nie dopisala ale to w niczym nie przeszkadzalo...Na zdjeciach mala Alfaholiczka (mala blachara)
Ja dopiero wrocilem z poznania, kilka usterek usunietych, a jak zwykle sie jeszcze wiecej znalazlo...
i z Naszej strony kondolencje dla Tomka..
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Karsto dryndnij do mnie jak mozesz
I co tam "samozwanczy prezesie" cisza po tobie ani nic nie napisales ani tak jak bylo to przewidziane nie zjawiles sie na lotnisku...co jest??daj sie poznac kim jestes jakim autkiem jezdzisz co robisz (no chyba ze nie jedzisz a tylko piszesz glupoty i zasmiecasz nasz watek) :)
chłpaki jak się zbieracie w nast niedzielę to zajadę z koszulkami do was a więc proszę o frekwencję
kurcze wiesz trudno powiedziec w poniedzialek czy uda nam sie spotkac w niedziele :( czwartek piatek bedzie moze juz cos wiadomo czy sie spotkamy... ja na 100% tez nie wiem czy bede bo myslalem o wyjezdzie z Emilka na wies troche krowy popasc :):D napewno damy znac ale to cos kolo czwartku piatku
Karsto, taczka jezdzi... po podworku ;p hehe
Ja chyba raczej teraz w niedziele powinienem dac rade tak mysle
Drodzy koledzy i drogie kolezanki mam propozycje na spedzenie niedzielnego popoludnia... proponuje wyjscie na bowling zabawic sie cos innego niz spotkanie tylko na lotnisku i kawa...Prosze sie wypowiedziec co o tym sadzicie?? napiszcie czy bylby ktos chetny :) do niedzieli jeszcze daleko ale teoretycznie w srode albo czwartek mialem wyjechac ale jakby byly chetne osoby na taka forme rozrywki to z checia zostane i sie zabawie :)
mi jest wszystko jedno może byc i bowling, tylko wszyscy zainteresowani koszulkami niech się pojawią bo wyłożyłem kase
dzieki chlopaki za przybycie na pogrzeb mojego taty napewno w niedziele bede pomyscie na dluzszym spotkaniem bo poniedzialek wolny ja narzazie zalatany jestem
ty sie nie boj o kase my jestesmy team piła a nie poznan tu jest organizacja :) perfekt kazdy dostal numer konta na PW i ile do zaplaty ma a kto nie znajdzie chwili na przelew zapraszamy na lotnisko w niedziele tam odbierze i zaplaci bo i tak tam sie spotkamy a pozniej gdzies skoczymy a ty karol jak chcesz bowling to trzeba zarezerwowac z 2 tory tylko niech sie okresla kto przyjedzie napewno bede ja ze slavolem i ty radziu impuls pisal tez a reszta
To tez dlatego zaproponowalem takie spedzenie czasu wczesniej zeby zobaczyc ile osob bedzie chetnych na taki wypadzik
To mamy tak
-Ja z zona
-Tomasz
-Slavol
-Michu
Kto sie jeszcze pisze??I zabieracie zony - dziewczyny - kochanki ze soba??
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
i jeszcze jedno na ktora bysmy sie umawiali do bowlingu??Jak myslisz Tomek,Slavol??
mysle ze 14 na lotnisku i pozniej do bowlingu
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
suchar szuka samochodu oczywiscie alfy romeo z moca min, 150 km full wypas ;) do 30, pare tysiecy nie wazne jaki model
no dobrze to teraz jeszcze czekamy powiedzmy do czwartku moze piatku zobaczyc ilu nas bedzie i pojade dowiedizec sie o ta rezerwacje i zarezerwowac jakies tory :)
I jeszcze jedno pytanie organizacyjne... Idziemy pograc czy bedziemy tez pili jakas cole i posiedzimy sobie dluzej?? :)Ania ma dniowke i bedzie dopiero po 19 jak to wyglada u was?? Tomek mowiles ze masz wolny poniedzialek ,Slawek poniedzialek masz wolny posiedzisz dluzej, Radek a TY zagoscisz u nasz dluzej??
Wszelkie opcje mi pasują :)
kastro nie wiem ja przyjadę z wągrowca i bedę tam miał córke i żone a więc jak będziemy wracać do domu w niedzielę, to będe siedział do ok 18,30. jeżeli zostaniemy do poniedziałku w wągrowcu to będę mógł byc dłużej a więc sie okaże pewnie w piątek sobotę nie wiem jeszcze
kastro-karsto co za roznica karol moze byc wszyscy ktorzy dostali widomosc o koszulkach w niedziele zglaszaja sie albo przelewaja kase
oj ale przeciez ja sie nabijam tylko :)
Nawet i fidelkastro moze byc, kase dam na lotnisku wn iedziele za koszulki
a TY to kto??Nie znam CIE...:confused: a zamawiales wogole koszulke?? jakos nie widzialem cie na liscie wiec jesli nie jestes znajomym tomka to zapomnij o koszulce...
po za tym na dzien dobry wypadaloby sie przywitac a nie odrazu z takim tekstem wyskoczyc.niedawno jeden tez juz pisal i jakos szybko zamilkl wiec jesli mozesz to sie przedstaw...
jesli jestes znajomym ktoregos z klubowiczow tez kultura wymaga przywitania sie i przedstawienia skad od kogo i czym jezdzi
Kurna znasz tylko pisze na szybko z roboty i ukrywam sie pod innym kontem, moje nie chce dziakac za dobrze ;p kwiatki razem kupowalismy....tylko Ciiii...acha, taczka jezdze ;p
o kurcze tomaszu nasz drogi gdzie CIE zlapali??
A ty impuls kurna nie przedstawiasz sie i cisnienie podnosisz :) Tomaszu jesli bedziesz chcial w autku zawsze jest miejsce dla Ciebie...
jakas wioska za sierakowem 105 wjechalem :(
Kastro a Ty sie szybko i latwo denerwujesz i dajesz podpuszczac, pisalem ze pisze w biegu na szybko ;p
Tomasz, wspolczucia... :(
Teraz nie jest tak, że mając 24 punkty idziesz na jakiś test tylko i masz drugą szansę?
no troszke porywczy jestem czasem :) ale tylko troszke
no dobrze Panowie i Panie ilu nas bedzie w niedziele??Czekam na odpwiedz zeby jutro isc zarezerwowac tor...i Pytanie jeden tor czy dwa...
Pewne jest ze bedzie :
Ja + zona po 19
Slavol + zona
Tomasz + zona
Radek
A jak tam reszta kto idzie i z kim??
Impuls wpadnie na Cole :)
Beda koledzy z Gorzowa jeszcze:)
Buszmeno nie wiadomo:)
Mysle ze jeden tor wystarczy.Wielu nas nie bedzie chyba, Jacek wogole sie nie odzywa wiec zarezeruje jeden...Na ktora mniej wiecej godzine??
radziu bedzie z zona chybaZałącznik 31952 a to dla zainteresowanych napewno wezmiemy polary na jesien i kamizelki :)
tor zamowiony na niedziele na godzine 16...