ja mam gdzies ponad 7 miesiecy i sa super :) ladnie sie prezentuja POLECAM
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
ja mam gdzies ponad 7 miesiecy i sa super :) ladnie sie prezentuja POLECAM
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Kiedy będą dostępne ramki? bo właśnie chciałem założyć na auto i za nic tablica nie chciała wejść do środka, na sucho mi się jakoś udało włożyć, ale na aucie znowu problem i się połamała. Dodam, że jedna była ok, natomiast druga najwidoczniej gorzej odlana. Narazie jestem oramkowany tylko z tyłu, z przodu dalej niemieckiego dealera :P
Do mnie ramki dotarły i wyglądają super. Czekam na pogodę aby je zamontować.
Dostałem rameczki, oczywiście już na aucie i wyglądają super. Montaż zajął całe 5 minut. Nareszcie rozpoznawalny się zrobiłem.
Kto teraz zajmuje się ramkami i czy udałoby się dostać srebrne :P
Ja dostałem kolejne ramki i wszystko z nimi ok. Jak porównuję do tych co żona teraz ma na samochodzie to w zasadzie porównywanie wywołuje u mnie żałosny śmiech. Za tą samą kasę kupiliśmy badziew, który od razu pękł. Wtedy padła decyzja, że na nowy samochód lecą ramki forumowe.
Od dzisiaj jak ktoś spotka czarne polo z ramkami forumowymi to niech macha :P. To moja żona.
super!!!!!!dobrze się dopasowują dobrze trzymają.super wyglad.mam je jóż rok (ALFA GT) są OK!!
Czy ktoś wie kiedy będą dostępne ramki bo w sklepie są wyprzedane, a chciałbym je założyć do swojej Alfy :)
Ja zakupiłem ostatnio ramki, mam je zamontowane od tygodnia. Przednia ramka całkiem dobrze dopasowała się do auta ale dla bezpieczeństwa najpierw ją troszkę podgrzałem. Plastik wygląda na kruchy a jest zima :)
PS: Mam taką małą radę odnośnie pakowania (nie wiem kto się tym zajmuje) - przydała by się jakaś folia bąbelkowa albo sztywne kartonowe pudełko.
Moja ramka była pęknięta na bocznej ściance a zapakowana była wyłącznie w foliową "kopertę" kuriera bez żadnych pęcherzyków powietrza czy pianki.
U mnie było to samo, tez pęknięta i musiał mi pokleić facet, co klei zderzaki. Niestety przyszła też tylko w folii..
Ja bardzo chcialbym je miec. Ale na razie nie macie. Chetnie podzielilbym sie opinia jak sie ramkivmaja :D
Dziś robiliśmy inwentaryzację i jeszcze około 100 szt ramek się znalazło więc zapraszamy do zakupów :)
Ramki Super !
hmm kupilem ramki ale bylo pokazane 1: Low Stock to znaczy ze jak zamowilem 2 dostane jedną :D ?
Jak zamówiłeś 2 szt, to będziesz miał na przód i na tył.
ja wlasnie kupilem i teraz z niecierpliwoscia czekam :))
Ja kupiłem w środę a wczoraj kurier mi dostarczył :)
Będą jeszcze ramki, bo w sklepie brak.
A byście powiedzieli na ramki z odblaskiem forum? teraz stopka jest matowa, a może by tak odblaskowa? jadąc w nocy od razu było by wiadomo że jedzie al.. facholik
haa ! wczoraj dostalem rameczki. Zalozone prezentuja się swietnie ! Podoba mi sie to ze maja duzo spinek i trzymanie maja idealne ! Bardzo dziekuje ! :)
dla mnie tez wydaje sie OK. szczegolnie na przednia tablice, ktorej nie widac po ciemku.
Podjadę dziś do znajomego który ma agencję reklamową i zapytam co i jak. Wiem że teraz ma dużo zamówień na bilbordy odblaskowe więc może na próbę zrobił by naklejany dolny pasek.
Kiedy będą dostępne ramki w sklepie lub może jest inna opcja kupna?
Ja tez jestem zainteresowany ramkami,czy beda w sprzedazy?
Jak w sklepie nie ma to ja mam komplecik ramek do dosprzedania. Niby używany, ale nic nie popękany :)
Ja mam 2 kpl nówki! :P ale dopiero 20 marca mogę wysłać :D chyba, że sobie ktoś odbierze osobiście :D
Cały czas brakuje ramek a ja na drogach nie widzę praktycznie w ogóle oramkowanych alf. Kto je kupuje?
Ja ostatnio musialem zdemontowac bo mialem awarie lewej lampki tablicy i ramka niestety uniemozliwiala demontaz lampki
Obawiajac sie pekan zatrzaskow ramki jak to mialo miejsce w poprzednich modelach z pewna doza niepokoju podszedlem do tegoz demontazu
Ale tu zdziwienie - wszystkie zatrzaski wytrzymaly demontaz :thumbup:
Kolejny zadowolony posiadacz ramek:)