widocznie źle zrozumiał :D ale niema sie czym przejmować :D
widocznie źle zrozumiał :D ale niema sie czym przejmować :D
Do uja Hans, dlaczego akurat dzisiaj musisz jechać z Witosa ;/ tak byśmy sobie razem podjechali ;(Przemek ja będę leciał z kosty, ale nie wiem o której się zbiore ;>
ok nie ma problemu jak coś jedź przez Murcki może akurat się zgromy
no musza i co mi zrobisz ??
Ty byś chcioł, żeby ino coś Ci robić ;> ;*
ja synek dokładnie dziś Cie zostawiam Izany Cie zastąpi :D i Omen jak bydzie :D
Witam, ludzie i o której w końcu można się zjawić żeby czegoś się dowiedzieć obejrzeć wasze cuda itp ??
no tak jak Ci pisąłem na 20.00 niebieski pod realem :D
Widze Hans masz ten sam motor co w mojej alfie wiec jak zobaczysz bordowa alfe na rej. DW to smialo podbijaj bo mam kilka pytan odnosnie swojej fury :D
Ale dziś frekwencja była:) policzył ktoś ile samochodów??
No było nas wielu, ale jak trzeba było ustawić geometrię tyłu u P4 to już tylu chętnych nie było :P
PS. jak ktoś robił fotki, to niech wrzuci na forum.
Razem z policja liczyc czy bez :D:D
Ja już też jestem w domu ;/ ponad 30min ze spotu do domu (normalnie 7min).
Maskara, kluczyki chcą mi zabrać :'(
Co to się stało P4??
No, no... dzisiaj była pokaźna ekipa :D
Dzięki za dziś wszystkim pokazaliśmy ile nas jest :D 23 samochody były :D Fajnie przywitaliśmy Omena który swoją droga musiał z kompem latać tu i tam :D haha Pozdro wszystkim :)
P4 ma skrętną tylnią oś :)
Kurde dziś była masakra, takiej frekwencji dawno nie było :)
taaaa chwal sie chwal :D*
P.S Venom niezapomnij o mnie jakby co :D
Ja również dziękuje za spota! :) Ja tam pomagałem ustawiać geometrię P4 :P Kurde, ale szkoda mi Ciebie P4 ;/
eh.. Masakra..
No a frekwencja rzeczywiście dzisiaj była pokaźna ;]
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!
fajny spocik :) taka frekwencja powinna byc zawsze. pozdrawiam wszystkich.
PS. wystrzelać złodziei co kradną radia :(
Ja jestem zdania że za kradzież powinno się upie.. PRZEPRASZAM! (bo dostanę bana jeszcze... ) ucinać paluszki delikwentowi ;] A gdy będzie dalej kraść to iść dalej i ucinać już całą rączkę (dłoń) i tak dalej, aż po sam bark :D
Masakra.. ;/
Dziękuje wszystkim za spota, miło było wszystkich poznać to był mój debiut spotowy:cool:. P4 dzięki za testy na lince podobno jest do 2 ton a ty ją zerwałeś masz parę najpierw wahacze potem linka;)
Ja rowniez dziekuje za spot troche sie dowiedzialem a i udalo mi sie jako debiutantowi juz cos zepsuc w swojej furce :P dzis to naprawie i troche umyje :P czekam na nastepny spocik :D
---------- Post added at 06:40 ---------- Previous post was at 06:34 ----------
Aha może ktoś podrzucić jakiś adres gdzie mógłbym sobie podjechać i zhamowac autko ?? trochę mnie to wczoraj zainteresowało i teraz chciałbym sobie sprawdzić ile tak na prawdę mam kucyków :P
Vka dzisiaj już będzie jeździć e miarę normalnie, do wymiany idą 4 wahacze.
Sprawdze też czy coś innego się zjebalo ;)
Wpadajcie częściej co tydzień nowe atrakcje ;>
Ciao! Jak by ktoś się jeszcze pytał to było 22 Belle (w tym jedna do naprawy na miejscu ) + auta zastępcze co marzy im się ... AR ;)
co tydzień nowe atrakcje !!! Jo po wczorajszych mom dość mimo ze to nie moja Bella !! fajnie było za tydzień powtórka z rozrywki pobijamy rekord :P do pobicia 22 Belle :D damy rade :D
http://www.dynosoft.pl/
Tu masz namiar, gdzie powinni Ci bez problemu zmierzyć auto. Dla jasności, nie korzystałem z ich usług, więc nic na ich temat nie mogę powiedzieć. Wrzucam namiar bo bliżej Jaworzna nic nie znam, poza tym jak chipowałem swojego Golfa to sporo się naczytałem i co jakiś czas trafiałem w necie na pochlebne opinie o Dynosofcie. Sam natomiast skorzystałem z usług CompSportu i ich mogę polecić z czystym sumieniem. Pytanie tylko czy będzie Ci się chciało lecieć do Bielska. Daj znać (tylko może już w osobnym wątku) jak już zhamujesz auto, gdzie byłeś i co Ci wyszło :)))
Pzdr
tylko i wyłącznie cinsoft w gliwicach. www.cinsoft.pl
p4 nowe atrakcje? za tydzien na kole przyjedziesz !
ile kosztuje taka usługa? mam na myśli tą hamownie?