w sobote (23.03) wloskiepodkarpacie organizuje spocik z okazji odejscia zimy. zbiorka o 13 start 14. jezeli pogoda dopisze bedzie gril oraz krecenie filmiku. Zapraszam wszystkich
szczegoly :
http://wloskiepodkarpacie.pl/viewtopic.php?t=381
Printable View
w sobote (23.03) wloskiepodkarpacie organizuje spocik z okazji odejscia zimy. zbiorka o 13 start 14. jezeli pogoda dopisze bedzie gril oraz krecenie filmiku. Zapraszam wszystkich
szczegoly :
http://wloskiepodkarpacie.pl/viewtopic.php?t=381
Jutro Włoszczyzna topi marzanne okolo 13 bodajże. Komu pasuje 12;30 podpromie i razem sie wybierzemy do chłopaków ?
Bede ja :D
Tez sie pisze, jezeli zdaze dojechac na 13 z Sanoka :)
Jesli zdążę wrócić z moto to będę.Pozdrawiam
A wiec kto bedzie?? Bierze ktos grilla?? :)
Wysłane z mojego Ascend Y300 przy użyciu Tapatalka
Możliwe że się spóźnię na podpromie. Przeciągnijcie zbiórkę do 12 45 :)
oki czekamy do 13 na pdp ; )
A pozniej gdzie sie impreza przenosi?;) zagladnl.bym:)
Dzis jakis spocik???
Wloskie podkarpacie?;) dobrze zrozunialem?:p
Jestem za jade dziś na podpromie po obiedzie na targi budowlane spotkał bym się z jakimś alfiarzem pogadać o aucie i wogole? przyjedzcie :) najlepiej 156 1.9jtd ;)
Na podpromiu sa targi?;) moze byc tloczno
To bedzie.ktos?:)
O której mniej więcej?
o 14 ja bede sie tam gdzieś plątał srebną z srebnymi ramkami rejestracyjnymi alfa na RKL zatrzymywac jak ktoś bedzie z forum mnie widział ;dw
Nikogo nie widzialem gdzie przeniesiona impreza?;)
O 17cos wkrosnie kombinuja chlopaki jedzie ktos?
wczoraj spotkalismy sie o 13 na zeglarskiej i impreza trwała chyba do 17. Super pogoda grill topienie marzanny sporo autek- impreza udana : )
Ja jestem na.podpromiu bedzie ktos?:)
Siema. Kiedy planujecie kolejny spocik w Rzeszowie???
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Witam!Sorki że troszkę nie na temat ale 30 marca podkarpaccy motórzyści topią marzannę na podpromiu.Będzie poważny spęd motocykli.Co prawda będę raczej na moto ale można w kilka Alfiątek przycupnąć w kącie.Pozdrawiam
Wybiorę się, fakt że nie alfą ale podziwiać będę resztę!!
Można by zrobić jakąś wstępną liste kto zawita.
Wysłane z xperiaZ przy użyciu Tapatalka
Wstępnie jestem chętny 30 Marca :)
Definitywnie mam w planach tam być - co prawda na moim szalonym oliwkowym pierdzikółku :pleasantry: ale to nie o to chodzi czym się jest tylko, że się jest! Pozdrowionka :cool:
Jaka godzina ?
30.03 nie ma mnie w Rzeszowie - odpadam
Jutro 30.03.2014r oprócz spota motocyklistów w południe to o godz 17 na parkingu pomiedzy Castorama a Tesco Spot Alfaolicy&Włoskie podkarpacie :) Zapraszam
Będę pewnie pierdzikółkiem na MotoZlocie ale popołudniu może i wbije do was Alficzką. Jesteśmy "in tacz" :D
Na nastepny spot zabieram kompa jak ktos chetny zapraszam:D
Widze że co raz więcej nowych się zbiera i przybywa :). To dobrze może rok 2014 bd świadczył o licznej grupie naszej :)
Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e przy użyciu Tapatalka
cos tam sie zebrało :) pasowało by jeszcze wiecej osob ostatnio na podpromiu było sporo alf:)
Ostatnio byl ciekawy spot z Wloskim Podkarpaciem okolo 25 aut.. Trzeba powtorzyc
Coś się dzisiaj szykuje czy odpuszczacie ze względu na pogodę? ;)
Jak jesteś chętny i może ktoś jeszcze to możemy coś pomyśleć ;)
No w sumie jestem :)
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Wieczorem tez moge podjechac
czyli co nikt nie pojechal do tych Kielc??
To gdzie i o ktorej sie widzimy? :)
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2