co za bella??? podeślij link ale nie tutaj porusz ten temat np tu http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...e_rozmowy.html
Printable View
co za bella??? podeślij link ale nie tutaj porusz ten temat np tu http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...e_rozmowy.html
daj cynka jaka bella to sie sprawdzi ja
Niestety z Mosiny wyjeżdżałem dopiero po 15:15 dlatego nie udało mi się dotrzeć :-( pozdrawiam
Wysłane z mojego LT22i
ja o 15 wyjeżdżałem z CSW i na Piątkowie byłem dopiero o 17:15...
poza tym.. dopiero dziś zauważyłem, że wczoraj coś się kroiło...
...a tyle studentek chodziło topless. Żałujcie ;)
next time proszę info na PW i GG! to na pewno podjadę...
edit: Fakt, mało polityczny post.. ;)
czyli rozumiem ze sznujesz tylko jego v6 a stare busso to zlom ;)
Heej powiedzcie mi proszę, czy piątkowe spoty w marcelinie są aktualne? Bo nie chce mi się przeglądać 100 stron tematu :)
Tak spotykaja sie w KK o 19 w kazy piatek,ale to lownie koledzy z Alfa Clubu,ale jest sympatycznie:)
Może już zaczniemy planować następne, ze sporym wyprzedzeniem, żeby każdy kto chce mógł sobie zaplanować czas? Długi majowy weekend każdy będzie miał jakoś zagospodarowany, więc: 11? 18? 25 maja? Plener jest fajny, dojazd banalny, a słońca parami będą świecić już o tej porze roku na pobliskich wydziałach ;).
Środek maja... ostatnie zaliczenia... zerowe terminy egzaminów... oprawa wizualna będzie na odpowiednim poziomie.:P
A od nas się deklaruje ktoś do tego KK? To bym wpadł, bo mi się strasznie nudzi w domu :)
Siema czy spotykacie się jeszcze w cyklicznych spotkaniach jak to kiedyś było???
czesc costam ktostam organizuje ;) a co pewien czas widze twija belle poddomem dzis tak na uboczu stala ;P
chyba się lekko squad rozpadł...
Panowie, a co powiedzie na spota w Niedzielne przedpołunie na Malcie??
"My" czyli stara gwardia klubu Seat-Ibiza ( gdzie już nikt nie posiada Ibizy ) zbiera się przed Zlotem VAG PREFORMACE SQUAD w Antoninku..
Może Was zainteresuje..
https://www.facebook.com/events/4934...ref=ts&fref=ts
glovash to ty zyjesz????????????? ze siwy zyje to widze tylko po zmianie miejsca parkowania jego auta ale wracajac do tematu mozna sie spotkac po staremu w niedzielena malcie tylko kto sie pojawi i o ktorej ??
Jak po godzinie 15stej to będę !!
jesli to bedzie póżnym popoludniem to ja również mogę wpaść, bo dopiero tak bede wracał do Poznania. :)
I ja mogę być. Zależy o której.
Panowie a nie lepiej pod M1? jak mam zjeżdżać z tego parkingu przy malcie godzinę czasu to średnio mi się to podoba ale jeżeli większość bedzie za maltą to się dostosuję ja proponuję godzinę 16stą
Reprezentacja Alfaclubu (czyli ja :D ) też może się pojawić. ;)
I ja też mogę być ale godziny popołudniowe (14-17)
dla mnie 17, a nawet poźniej
Też chętnie sie pojawię. Dysponuję czasem do godziny 18.
Pozdrawiam
to powiedzmy godzina 15.30 na parkingu malty center ostatnie pietro zrobi sie jakies fotki ;P jak ktos bedzie pozniej pisac pw dam swoj numer koma ;P dla tych co mysla ze maja go juz informuje ze zmienilem ;)
Ja będę bo niedziela to jedyny wolny dzień dajcie godz i miejsce a sie pojawie
siwy czytaj posty nad soba ;P
:p :d
no to jak juz wszyscy przeczytali to do zobaczenia w niedziele ;P
może też podbiję... tylko mam problem z dopasowaniem się do towarzystwa... mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie ;)
a co mówicie, żeby zrobić spot w czwartek o 20:00 na termach. W między czasie będą klasyki nocą ;)
ja w tygodniu raczej odpadam.
no to jeszcze sprawa do dogadania ;)
widze ze sie na facebooku dogadujesz z moja kobieta co do zlotu ;P MARU
może wpadnę do Was na spot :)
Ahh zostalem rozpracowany ; D czyli rozumiem ze czwartek sie spodobał i bd jeszcze ktos chciał podjechać; D?
wydaje mi sie ze tyczy sie to dnia dzisiejszego ;P
No to trudno ; D jak sie nie spodobal to sam pojade ; D
Życie jak zwykle zweryfikowało wszystkie plany na dzień dzisiejszy ,, mam nadzieję że spot był udany?!