Ja aż boję się pomysleć co będzie jak te biturbo dostanie Cinek w łapy i nowe mapy zapoda + coś od siebie:) . Czy to ptak, samolot,superman? Nie to Giulia od Cinka :D
Printable View
Ja aż boję się pomysleć co będzie jak te biturbo dostanie Cinek w łapy i nowe mapy zapoda + coś od siebie:) . Czy to ptak, samolot,superman? Nie to Giulia od Cinka :D
BTW C5 tourer to powoli przeszłość. Zawieszenie hydro też. Pozostaje sprężynowe ds5 albo giulia.
Spieszcie się kochać hydro, niedługo odejdzie... ;)
Nie powiem żebym był zachwycony Giulia ale napewno nie można powiedzieć że jest brzydka lub podobna do BMW czy Audi bo obaj Jej konkurenci są bardziej "kanciaści" a Alfa jest jakby to powiedzieć bardziej okrągła. Szkoda tylko że nie pokombinowali z ukrytą w słupku klamką tylnych drzwi. Najmniej podoba mi się przód nowej AR ale jest do przełknięcia. Za to boczna linia z muskularną "wybrzuszoną" maską i lekko podniesioną "dupką" bardzo mi się podoba.
Od strony mechanicznej jest kozak - napęd na tył :) + V6 od Ferrari na które raczej nigdy nie będzie mnie stać :(
Ogólnie moim zdaniem jest dobrze ale efektu WOW brak:(
Pzdr
A mi się wydaje że ci bardziej narzekający spodziewali się czegoś podobnego do wizualizacji Pawła Zareckiego alfy 169 i w dodatku scudetto bez charakterystycznej drabinki robi takie dość dziwne wrażenie, ciekawe czy owa drabinka pojawi się w wersjach nie sportowych. Wtedy auto będzie wyglądać mniej agresywnie.
Słyszałem, że na południu jest tego więcej, natomiast moje doświadczenia z północy (Mediolan, Toskania, Veneto) pokazują, że tam Alfy ze świecą można szukać.