to czekamy na otwarcie
Printable View
to czekamy na otwarcie
Forum już jest :D Panowie kupiłem dziś Opla Vectre B od dziadka :) i bedzie to mój zimowy samochód ale ciągle i nadal prosze o informacje jak by ktoś mial zamiar na wiosne sprzedawać 159 w dieselku do 25tyś to piszcie i informujcie! na zlot też jakiś napewno wpadne :)
questounico jeśli można zapytać to ile dałeś i jaki motor ? bo właśnie poszukuję na pierwsze autko między innymi VB
Forum jako tako jest, ale to nie jest ostateczna wersja, to raz, dwa proszę nie pisać jeszcze, bo przypadkiem mogę coś skasować ;)
Jakieś pomysły co dodać/usunąć z www.alfistilodz.pl/forum ?
Na pewno trzeba poprawić baner na górze, dodać shoutboxa, plugin od pomniejszania fotek...
szczerze to sporo dałem... wiecej niż chciałem bo 4500 ale ogladałem po 3000-3500 i parchy ta kupiłem z dziennika łódzkiego od pana 55 rocznik sam 5 lat temu z niemiec ja kupił, i założył gaz, nie pognita tylko lekko tylni błonik łapie... reszta super nie stuka nie puka. Zimę prześmigam a na wiosnę 159 :D a Vectre pewnie moja Pani dostanie w spadku :D
No mieliśmy z zebem pracowity wieczór :)
Forum jest dopieszczane coraz bardziej i mam nadzieję, że w okolicy czwartku - piątku ruszy w ostatecznej formie :>
Jeśli macie propozycje piszcie śmiało :)
Na razie największy problem mamy ze znalezieniem odpowiedniego stylu :)
Witam wszystkich mam problem i potrzebuje pomocy ... Dwa dni temu jadąć Franciszkańską w Łodzi zaczęło mi dziwnie miotać kierownicą. Zjechałem na parking i okazało sie że mechanik walił młotkiem i naruszył mocno śrubę centralną tą którą trzeba wykręcić żeby wymienić łożysko. Pytanie czy ma ktoś taki klucz pozyczyć żeby wykrecic i wkrecic nową w pełni sprawną? Jakieś szczegolne wskazówki przy wymianie sruby? trzeba odkrecac kolo czy nie? nie znam sie na tym wiec pytam zeby nie narobic sobie smrodu, pozdrawiam i prosze o pomoc :) Załącznik 109111
Nie lepiej wrócić do tego 'mechanika' żeby naprawił to co zepsuł?
Chłopaki a co z tym promo filmikiem
Ja się już nie mogę doczekać forum, PS znowu pojawiła się nowa Alfa w Pabianicach pod siłownią :) wizytówkę wsadziłem za wycieraczkę mam nadzieję że będzie nas coraz więcej :)