Pozdrawiam
Właściciela/właścicielkę bordowej Alfy parkującej na "Nowych Gliwicach", a także wszystkich kierowców Alf mijanych w niedzielę koło 16 na trasie Gliwice -> Tarnowskie Góry.
Mijałem z 10 różnych Alf - zlot jakiś? - i nikt nie odmachał...
Printable View
Pozdrawiam
Właściciela/właścicielkę bordowej Alfy parkującej na "Nowych Gliwicach", a także wszystkich kierowców Alf mijanych w niedzielę koło 16 na trasie Gliwice -> Tarnowskie Góry.
Mijałem z 10 różnych Alf - zlot jakiś? - i nikt nie odmachał...
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, rejestracja KR..., stalowe czarne kola, stojacej dzisiaj okolo 18 pod Galerią Krakowską na ulicy Pawiej :)
jo mrugom coły czas jak jada do roboty i jak wracom - jada lewym i mrugom wszystkim co by mie zjechali bo mi sie do dom spieszy po szychcie abo mie sie spieszy na szychta bo zawsze za późno wyłaża z doma :jester:
Pozdrawiam czarną 147 na naszych ramkach zaparkowaną dzisiaj w Gliwicach za balcerkiem w godzinach przedpołudniowych oraz srebrna 147 w okolicach Sikornika- odmachane :)
Pozdrawiam kierownika Alfy 159 spotkanego przed chwilą tj 21.20 na drodze Sosnowiec -> Katowice, poszły awaryjne, ze strony 159 długie :)
Więcej nie widziałem, rej itp bo śpieszyłem się bardzo do pracy ;) jak chyba było zresztą widać :P
A ja pozdrawiam właściciela czarnej 146 zaparkowanej w Żorach na os. Pawlikowskiego blok nr4 widzianego w środę :)