Pewnie na wiosnę powróci do 155:).
- - - Updated - - -
164 też mi się podoba. Ale 155 bardziej.
W ogóle jest to moje odkrycie. Myślę, że jest to auto, jakiego szukałem, a wcześniej nie spodziewałem się, że jest tak wspaniałe.
Printable View
kazikkx , misiu ja siedziałem cale życie w 155 , mam lat 31 . 155-tke brat kupił w 98 roku od 2006 była moja . i wiesz Co Ci powiem nie zmarnowałem czasu mimo ze to był TD 90kM . fakt załuje ze na poczatku zycia ze 155 nie wjebałem się w TS-a , ale cóż takie życie .... 155 jest eleganckim samochodem naprawde , ale wkur** to ze to jest tempra w ładnej budzie .....
A 164 , a nawet zbanujcie mnie , ale KAXIKX , kurde jakby się przejechjał to byś powiedział ze to co ma byc to wlasnie 164 ....
I nie jestem tutaj stronniczy bo ja wracam juz nie bawem do 155 , tam czuje sie pewny .... i kocham ten tyłeczek :P ten ryjek :P mmm kurde ile razy otworzyłem garaz odpaliłem piwko i patrzyłem na te cudo 155 i piłem piwko ze szczescia ... kurwa nawet nie wiecie jak człowiek moze sie cieszyć z tego ze patrzy na coś o co dba , kocha casami nawet bardziej niz swoją babe.... i kur** jakis hu** ci niszczy marzenia.... pod łodzią ....
wybaczci......
Dziaru, w Twoim wieku jeszcze nie miałem auta:).
Popierda&*(łem na rowerze, w słońce, deszcz, śnieg i mróz.
Dlatego teraz lubię auta nie tylko z duszą, ale i z charakterem.
155 z silnikiem 2.0 ma wszystko, co mi się podoba: duszę, charakter, styl i brak wszystkich niepotrzebnych mi bajerów charaktersytycznych dla aut dzisiejszych.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/10/562.jpg
I wszystko w temacie ;)
Airbag jest jedynym poważnym "gadżetem", który chciałbym mieć w 155:).
Zamieniłbym chętnie za alarm (przestał mi się uruchamiać, gdy pokręciłem kluczykiem w odpowiednim włączniku).
- - - Updated - - -
Czuwam jeszcze, bo myślałem, że Supebache może coś napisze o swym nowym nabytku...
Ale pewnie ma utrudniony powrót ze względu na większy ruch 31-go.
Ja tam poszedłem grubo i przed 18'stymi urodzinami kupiłem 146 z najmocniejszym motorem hehe. Szkoda ze moneta sie nie zgadza bo mimo wielu walk, nadal uwielbiam to auto, spojrze się na mordke i odrazu mam banana na twarzy, a tego efektu nie mam przy 156...
155 tez mi sie bardzo podoba lecz kolejnej Alfy w garażu nie zniosą rodzice :D mają dość moich pomysłów, w sumie to się nie dziwie :P Chciałbym krwiste rosso alfa na czarnych speedlinach... ahhhh - nawet z urywającym korby 2.0 16v :D
Z "ciekawostek" zauważyłem, że logo Alfy w 155 jest solidnie wykonane.
Wydaje mi się, że te w mojej są oryginalne, a wciąż w całkiem dobrym stanie:).
Ciekaw jestem, czy Supabache dojechał szczęśliwie ze swoją Bellą:confused:.