Obiło mi się o uszy że jutro w Porcie jest jakiś zlot wszystkich podkręconych diesli o 17:00 :)
Printable View
Obiło mi się o uszy że jutro w Porcie jest jakiś zlot wszystkich podkręconych diesli o 17:00 :)
A mi się wydaje, że to wklejanie to kiepski pomysł, nie powinniśmy używać jakiegokolwiek modelu w tym przypadku 159 do tego naszego logo.
Powinno być to coś ogólnego. Coś określającego wszystkich. Coś z czym mógłby się utożsamiać każdy z Nas.
Czy to posiadacz 145, 146, 147, 155, 156, 159, 164, 166, GT, GTV, GTA, Mito, Gulietta, Spider itd. :)
Jak dla mnie strona alfisti łódź wygląda super. A co powiecie na filmik promocyjny który składał by się z czterech części: Alfa jesienią, zimą, wiosną i latem? Fajnie by było pokazać nasze auta w różnych sceneriach przyrody. Oczywiście rozciągnie się to w czasie ale efekt może być fajny.
Fakt długo będziemy to robić , ale pomysł dobry , trzeba ogólnie uzgodnić scenariusz i działać
Obecna pora jest idealna żeby nakręcić motyw odjeżdżającej Alfy wzbijającej tumany liści za sobą
Wysłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 4
z 4 porami roku bardzo fajny pomysł :)
Pamiętajcie tylko o pluginie do tapatalka.
Przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać,
kolega Damian156JTD załączył filmik http://vimeo.com/74043641 ( za co mu bardzo dziękuję ) i w tym, że filmiku jest biały seat toledo.
Czy nie orientujecie się co to za felgi są na nim ?
później chyba też są jeszcze przez chwilę na ciemnej vectrze jak kolega coś szuka w bagażniku.